প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত, হর এক্সেলেন্সী উর্সুলা বোন দর লিয়েনগা তেলিফোন্দা ৱারী শানবা
03 MAY 2021 2:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত হর এক্সেলেন্সী উর্সুলা বোন দর লিয়েনগা তেলিফোন্দা ৱারী শান্নখ্রে।
লুচিংবা অনিনা ভারত্তা হৌজিক কোবিদ-১৯গী অনিশুবা ৱেব অসিবু লাকশিন্নবা কন্না হোৎনরিবা অসি য়াওনা ইন্দিয়া অমসুং ই.য়ু.দা হৌজিক ওইরিবা কোবিদ-১৯গী ফিভমশিংগী মরমদা খন্নখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ই.য়ু. অমসুং মখোয়গী মেম্বর স্তেতশিংবু ভারতনা কোবিদ-১৯গী অনিশুবা ৱেব লান্থেংনরিবা অসিদা য়াম্না থুনা মতেং পীরকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।
ইন্দিয়া-ই.য়ু. স্ত্রাতেজিক পার্তনরশীপ অসি হৌখিবা জুলাইদা ফমখিবা অৱাংবা থাক্কী মীফম অদুদগী অচেৎপা মরী অমা লৈরক্লি হায়না পনখি। লুচিংবশিংনা লাক্লিবা ২০২১ মেগী ৮দা ভর্চুএলি ওইনা পাংথোক্কদৌরিবা ইন্দিয়া-ই.য়ু.গী লুচিংবশিংগী মীফম অসিদা থৌরম কয়া অমা পায়খৎলিবা ইন্দিয়া-ই.য়ু.গী মরী অসিদা হেন্না ফগৎনবা খুদোংচাবা অমা লৌবা হায়না য়ান্নখি।
ইন্দিয়া-ই.য়ু.গী লুচিংবশিংগী মীফম অসিনা ই.য়ু.+২৭ ফোর্মেত্তা অহানবা মীফম ওইগদৌরি অমসুং ইন্দিয়া-ই.য়ু. স্ত্রাতেজিক পার্তনরশীপ অসি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎনবগীদমক নাকন অনিগী লৈরিবা পান্দম অসিগী মমি তারি।

Prime Minister's Office
Phone call between Prime Minister Shri Narendra Modi and Her Excellency Ursula von der Leyen, President of the European Commission
03 MAY 2021 2:09PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a phone call today with Her Excellency Ursula von der Leyen, President of the European Commission.
The two leaders exchanged views on the prevailing COVID-19 situation in India and the EU, including India’s ongoing efforts to contain the second wave of COVID-19. Prime Minister Modi expressed his appreciation of the EU and its Member States for mobilizing quick support for India’s fight against the second wave of COVID-19.
They noted that the India-EU Strategic Partnership was witnessing a renewed momentum since the last Summit in July. The leaders agreed that the forthcoming India-EU Leaders’Meeting on 8 May 2021 in virtual format was an important opportunity to provide renewed momentum to the already multi-faceted India-EU relationship.
The India-EU Leaders’ Meeting will be the first meeting in the EU+27 format and reflects the shared ambition of both sides for further strengthening the India-EU Strategic Partnership.