প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৪০০সংখ্যক ‘প্ৰকাশ পূৰব’ত শ্ৰী গুৰু টেগ্ বাহাদুৰ জীক প্ৰণিপাত জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
‘গুৰুদ্বাৰা শিস গঞ্জ চাহিব’তো প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰাৰ্থনা
01 MAY 2021 8:49AM by PIB Guwahati
৪০০সংখ্যক ‘প্ৰকাশ পূৰব’ত শ্ৰী গুৰু টেগ্ বাহদুৰ জীক প্ৰণিপাত জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰকাশ কৰা এলানি টুইট বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে:
“ ‘প্ৰকাশ পূৰব’ৰ এই বিশেষ উপলক্ষত মই শ্ৰী গুৰু টেগ্ বাহাদুৰ জীক প্ৰণিপাত জনাইছো। সাহস আৰু দৰিদ্ৰ-নিপীড়িতজনৰ প্ৰতি আগবঢ়োৱা সেৱাৰ নিদৰ্শনৰ বাবে তেওঁ পৃথিৱীজুৰি শ্ৰদ্ধা আদায় কৰি আহিছে। অন্যায়, উত্পীড়ণৰ ওচৰত নতশিৰ হ’বলৈ তেওঁ অস্বীকাৰ কৰি আহিছিল। তেওঁৰ পৰম ত্যাগে অসংখ্যাজনক শক্তি আৰু অনুপ্ৰেৰণা যোগাই আহিছে”।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘গুৰুদ্বাৰা শিস গঞ্জ চাহিব’তো আজি প্ৰাৰ্থনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় “আমি শ্ৰী গুৰু টেগ্ বাহাদুৰ জীৰ জীৱন, আদৰ্শ আৰু পৰম ত্যাগৰ কথা কাহানিও পাহৰিব নোৱাৰিম”।

Prime Minister's Office
PM bows to Sri Guru Teg Bahadur Ji on his 400th Parkash Purab
PM also prayed at Gurudwara Sis Ganj Sahib
01 MAY 2021 8:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has bowed to Sri Guru Teg Bahadur Ji on his 400th Parkash Purab
The Prime Minister said on Twitter:
“On the special occasion of his 400th Parkash Purab, I bow to Sri Guru Teg Bahadur Ji. He is widely respected globally for his courage and his efforts to serve the downtrodden. He refused to bow to tyranny and injustice. His supreme sacrifice gives strength and motivation to many.”
Prime Minister Modi also prayed at Gurudwara Sis Ganj Sahib today.