Prime Minister's Office
PM pays tribute to Bharat Ratna Dr Babasaheb Ambedkar on his Jayanti
14 APR 2021 8:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Bharat Ratna Dr Babasaheb Ambedkar on his Jayanti.
Bowing to the great Dr Babasaheb Ambedkar on Ambedkar Jayanti, the Prime Minister tweeted "his struggle to bring the deprived section into the mainstream will remain an example for generations to come"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারত রত্ন দাঃ বাবাসাহেব অম্বেদকরগী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
14 APR 2021 8:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত রত্ন দাঃ বাবাসাহেব অম্বেদকরগী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
অফাওবা দাঃ বাবাসাহেব অম্বেদকরগী অম্বেদকর জায়েন্তিদা খুরুমদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি মদুদি, “মহাক্না শোৎথরবা কাংলুপকীদমক মান্নবা থাক অমদা পুরক্নবদা হোৎনখিবা অসিবু লাক্কদৌরিবা মীরোলশিংদা খুদম অমা ওইনা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি”।