থবক শুবা, মীয়ামগী ৱাকৎ অমসুং পেন্সন মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ শন্দোকপা মপুং ফানা লাকশিনবা ঙম্নবা কেন্দ্রগী সরকারগী চহি ৪৫শুরবা অমসুং মথক্কী কর্মচারী পুম্নমক্তা বেক্সিন কাপথোক্নবা খঙহনখ্রে
06 APR 2021 5:19PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী সরকারনা কোবিদ-১৯ শন্দোকপা মপুং ফানা লাকশিনবা ঙম্নবা চহি ৪৫শুরবা অমসুং মথক্কী কর্মচারী পুম্নমক্তা বেক্সিন কাপথোক্নবা খঙহনখ্রে। ঙসি পর্সনেল, পব্লিক গ্রীভান্সেস অমসুং পেন্সনস মন্ত্রালয়না থোকপা ওর্দর অমগী মতুং ইন্না মখোয়না বেক্সিন কাপ্লবা মতুংদসু খুৎশা তোইনা হাম্বা অমসুং সেনিতাইজেসন তৌবা, মাস্ক নত্ত্রগা মাইখুম উপ্পা অমসুং সোসিএল দিস্তেন্সিং অসিনচিংবা ঙাক্না চৎতুনা কোবিদকা চুনবা চৎন-লোনচৎ মখা তানা ঙাক্না চৎনবা পাউতাক পীখ্রে।
সরকারনা ওইরিবা ফীভম অসি য়াম্না কুপ্না য়েংশিল্লি অমসুং কোবিদ-১৯ লাকশিন্নবা বেক্সিন কাপথোক্নবা গ্রুপশিং প্রাইওরিতাইজ তৌনবা লৌখৎলিবা লালোংদা য়ুম্ফম ওইরগা হৌজিক-হৌজিক বেক্সিনেসনগী থবক-থৌরম অসিদা চহি ৪৫ শুরবা অমসুং মথক্কী মীওই পুম্নমক্না শরুক য়াবা য়াগনি।
র্দর অসিনা মখা তারদুনা হায়রি মদুদি পর্সনেল, পব্লিক গ্রীভান্সেস অমসুং পেন্সনস মন্ত্রালয়না কোবিদ-১৯ শন্দোকপা লাকশিন্নবা লৌখৎপা চেকশিল থৌরাংশিংগী মতাংদা মতম মতমগী ওইবা ইনস্ত্রক্সনশিং থোক্লি।

Ministry of Personnel, Public Grievances & Pensions
All Central Government employees aged 45 years and above are advised to get themselves vaccinated to effectively contain the spread of COVID-19
06 APR 2021 5:19PM by PIB Delhi
The Central Government has asked all its employees aged 45 years and above to get themselves vaccinated to effectively contain the spread of COVID-19. As per order issued by the Ministry of Personnel, Public Grievances and Pensions today, they are also advised to continue to follow COVID-appropriate behaviour even after vaccination by frequent washing of hands and sanitisation, wearing a mask or face cover and observing social distancing etc.
Government has been monitoring the situation very closely, and based on the strategy adopted for prioritizing the groups for vaccination to contain the spread of COVlD-19, currently, all persons of the age of 45 years and above can participate in the vaccination exercise.
The order further states that the Ministry of Personnel, Public Grievances and Pensionshas been issuing instructions from time to time regarding the preventive measures to contain the spread of COVID-19.