প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রত্নগীরি দিস্ত্রীক্তা ফেক্তরী অমা পোকখাইবদা পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
20 MAR 2021 3:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রত্নগীরি দিস্ত্রীক্তা ফেক্তরী অমা পোকখাইবদা পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি, “রত্নাগীরি দিস্ত্রীক্তা ফেক্তরী অমা পোকখাইবদা পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক থম্মোয় শোক্না নুঙাইতবা ফাওই। অৱাবা তারবা ইমুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। শোক্লবশিং অথুবা মতমদা ফবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to explosion at a factory in Ratnagiri district
20 MAR 2021 3:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to an explosion at a factory in Ratnagiri district.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the loss of lives due to an explosion at a factory in Ratnagiri district. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon."