প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং শ্রী লঙ্কাগী রাস্ত্রপতী ঐচ.ই. গোতাবায়া রাজাপাক্সাগী মরক্তা ফোন তৌনখ্রে
13 MAR 2021 3:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী লঙ্কাগী রাস্ত্রপতী ঐচ.ই. গোতাবায়া রাজাপাক্সাগী মরক্তা ফোন্দা ৱারী শাখ্রে।
লুচিংবশিং অসিনা হৌজিক ওইরিবা চাওখৎ থৌরাংগী মরমদা হন্না য়েংশিনখি অমসুং লৈবা অনি অসিগী নাকন অনিগী ওইবা অমসুং ফোরুম কয়া অমগী মরীদা হন্না য়েংশিনখি। মখোয়না মরী লৈনবা ওফিসিএল, কোবিদ-১৯গী থেংনরিবা অৱাবা অসি য়াওনা তোইনা থেংন্ননবা য়ানখি।
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী লঙ্কানা ইন্দিয়াদা য়ুম্লোনবগী অহানবা পোলিসি অসিগী মরুওইবা অমুক হন্না হায়খি।

Prime Minister's Office
Phone call between Prime Minister Shri Narendra Modi and H.E. Gotabaya Rajapaksa, the President of Sri Lanka
13 MAR 2021 3:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with H.E. Gotabaya Rajapaksa, the President of Sri Lanka.
The leaders reviewed topical developments and the ongoing cooperation between both countries in bilateral and multilateral forums. They agreed to maintain regular contact between relevant officials, including in the context of the continuing COVID-19 challenges.
Prime Minister reiterated the importance of Sri Lanka to India's Neighbourhood First policy.