প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্তর্নেস্নেল ৱুমেনস দেদা নারী শক্তিদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
08 MAR 2021 9:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্তর্নেস্নেল ৱুমেনস দেদা নারী শক্তিদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায় মদুদি, “ইন্তর্নেস্নেল ৱুমেনস দে অসিদা ঐখোয়গী মায়থিবা পীবা ঙমদ্রবা # নারীশক্তিদা ইকাই খুম্নবা উৎচরী! ভারতনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা নুপীনা মায় পাক্না তৌখিবা থবক কয়া অমদা চাওথোকচরি। নুপীশিংগী শক্তি পীবদা মখা তানা থবক চংশিনবা অসি ঐখোয়গী সরকারগী ইকাই খু্ম্ননিঙাই ওইরবা খুদোংচাবা অমনি”।

Prime Minister's Office
PM salutes Nari Shakti on International Women's Day
08 MAR 2021 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted the indomitable Nari Shakti on International Women's Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saluting our indomitable #NariShakti on International Women's Day! India takes pride in the many accomplishments of the women of our nation. It is our Government’s honour to be getting the opportunity to work towards furthering women empowerment across a wide range of sectors."