Prime Minister's Office
PM to receive the CERAWeek Global Energy and Environment Leadership Award and deliver keynote address at the CERAWeek 2021 on 5th March
04 MAR 2021 6:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will receive the CERAWeek Global Energy and Environment Leadership Award and deliver keynote address at the CERAWeek 2021 on 5th March at around 7 PM via video conferencing.
About CERAWeek
CERAWeek was founded in 1983 by Dr. Daniel Yergin. It has been organized in Houston in March every year since 1983 and is considered the world’s premier annual energy platform. CERAWeek 2021 is being convened virtually from 1st March to 5th March, 2021.
About the Award
CERAWeek Global Energy and Environment Leadership Award was instituted in 2016. It recognizes the commitment of leadership on the future of global energy & environment and for offering solutions and policies for energy access, affordability & environmental stewardship.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সি.ই.আর.এ. ৱীক গ্লোবেল ইনর্জি অমসুং এনভাইরোমেন্ত লিদরশীপকী এৱার্দ ফংলগনি অমসুং ২০২১গী মার্চকী ৫দা সি.ই.আর.এ. ৱীক্তা কিনোৎ এদ্রেস পীগনি
04 MAR 2021 6:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সি.ই.আর.এ. ৱীক গ্লোবেল ইনর্জি অমসুং এনভাইরোমেন্ত লিদরশীপকী এৱার্দ ফংলগনি অমসুং ২০২১গী মার্চ ৫গী চাওরাক্না নুমিদাং পুং ৭ তাবা মতমদা কেমব্রিজ ইনর্জি রিসর্স এসোসিয়েৎ ৱীক (সি.ই.আর.এ. ৱীক) ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা কিনোৎ এদ্রেস পীগনি।
সি.ই.আর.এ. ৱীক্কী মরমদা
সি.ই.আর.এ. ৱীক অসি ১৯৮৩দা দাঃ দেনিএল জর্গিন্না হৌদোকখিবনি। মসি ১৯৮৩দগী হৌদুনা চহি খুদিংগী মার্চ থাদা হৌস্তোন্দা শিন্দুনা লাক্লি অমসুং হায়রিবা অসি মালেমগী অহানবা চহিগী ওইবা ইনর্জিগী প্লেতফোর্ম হায়না লৌরি। সি.ই.আর.এ. ৱীক ২০২১ অসি ২০২১গী মার্চকী ১দগী ৫ ফাওবা ভর্চুএল ওইনা পাংথোক্কনি।
এৱার্দ অসিগী মরমদা
সি.ই.আর.এ. ৱীক গ্লোবেল ইনর্জি অমসুং এনভাইরোমেন্ত লিদরশীপকী এৱার্দ অসি ২০১৬দা লিংখৎখিবনি। হায়রিবা অসি তুংগী ওইবা গ্লোবেল ইনর্জি অমসুং এনভাইরোমেন্ত অমসুং পাম্বৈ অমা পুথোকপা অমসুং ইনর্জি এসেস, এফোর্দেবিলিতি অমসুং এনভাইরোমেন্তেল স্তেৱার্দশিপকী পোলিসিগীদমক লুচিংবা অমা ওইনা থৌদাং লৌবগীদমক শকখংবনি।