প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ‘পরিক্ষা পে চর্চা ২০২১’ পাঙথোক্লিঙৈদা মহৈরোইশিং, ওজাশিং অমসুং মমা-মপাশিংগা লোইননা ৱারী-ৱাতাই শাগনি
18 FEB 2021 3:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘পরিক্ষা পে চর্চা ২০২১’ পাঙথোক্লিঙৈদা মালেম পুম্বদগী মহৈরোইশিং, ওজাশিং অমসুং মমা-মপাশিংগা লোইননা ৱারী-ৱাতাই শাগনি।
মথং-মথং ত্বীৎশিং তৌদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, "ঐখোয়গী থৌনা ফরবা #ExamWarriorsনা মখোয়গী একজামশিংগীদমক্তা শেম-শাবা হৌরকপগা লোইননা, হন্দক্কী ওইনদি ‘পরিক্ষা পে চর্চা ২০২১’ অসি ওনলাইন্দা মপুং ফানা অমসুং মালেমগী পুম্বদগী মহৈরোয় পুম্নমক্কী ওইনা অমুক লাক্লরে। লাকপীরো, ঐখোয় খুদিংনা মোমোন মিনোক্কা লোইননা, অৱাবা ৱাখল য়াওদনা একজাম থারসি!#PPC2021
মীয়াম্না পাম্নবগী মতুং ইন্না, ‘পরিক্ষা পে চর্চা ২০২১’দা মমা-মপাশিং অমসুং ওজাশিংসু শরুক য়ারগনি। মসিনা য়াম্না লুবা সবজেক্তশিংবু য়াম্না নুংঙাইবা মওংদা নৈনবগী থৌওং ওইরগনি। ঐহাক্না ঐহাক্কী মহৈরোয় মরূপশিং, মখোয়গী নুংশিরবা মমা-মপাশিং অমসুং হোৎনবা কনবা ওজাশিংনা মশিং য়াম্না #PPC2021দা শরুক য়ানবা ঐহাক্না হায়জরি।"
প্রধান মন্ত্রীগী ৱারী-ৱাতাই শাবগী প্রোগ্রাম অসিগী অহানবা ইদিসন “পরিক্ষ পে চর্চা ১.০” অসি ২০১৮গী ফেব্রুৱারী ১৬তা নই দিল্লীগী তালকতোরা স্তেদিয়মদা স্কুল অমসুং কোলেজ মহৈরোইশিংগা লোইননা পাঙথোকখি। হায়রিবা ৱারী-ৱাতাই শাবগী প্রোগ্রামগী অনিশুবা ইদিসন “পরিক্ষ পে চর্চা ২.০” অসিসু ২০১৯গী জনুৱারী ২৯দা নই দিল্লীগী তালকতোরা স্তেদিয়মদা স্কুল অমসুং কোলেজ মহৈরোইশিংগা লোইননা পাঙথোকখি। প্রধান মন্ত্রীগী ৱারী-ৱাতাই শাবগী প্রোগ্রাম অসিগী অহুমশুবা ইদিসন “পরিক্ষ পে চর্চা ২০২০” অসি ২০১৮গী জনুৱারী ২০দা নই দিল্লীগী তালকতোরা স্তেদিয়মদা স্কুল অমসুং কোলেজ মহৈরোইশিংগা লোইননা পাঙথোকখি।

Prime Minister's Office
PM to interact with students, teachers and parents during ‘Pariksha Pe Charcha 2021’
18 FEB 2021 3:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will interact online with students, teachers and parents all over the world during ‘Pariksha Pe Charcha 2021’.
In a series of tweets, the Prime Minister said, "As our brave #ExamWarriors start padding up for their exams, ‘Pariksha Pe Charcha 2021’ returns, this time fully online and open to students all over the world. Come, let us appear for the exams with a smile and without stress! #PPC2021
On popular demand, ‘Pariksha Pe Charcha 2021’ will also include parents and teachers. It’ll be a fun filled discussion on an otherwise serious subject. I call upon my student friends, their amazing parents and hardworking teachers to take part in #PPC2021 in large numbers."
The First edition of Prime Minister’s Interaction Programme with school and college students "ParikshaPeCharcha 1.0" was held at Talkatora Stadium, New Delhi on 16th February, 2018. The second edition of the said Interaction Programme with school and college students "ParikshaPeCharcha 2.0” was also held at Talkatora Stadium, New Delhi on 29th January, 2019. The Third edition of Prime Minister’s Interaction Programme with school students "Pariksha Pe Charcha 2020” was held at Talkatora Stadium, New Delhi on 20th January, 2020.