প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং ওমানগী সুলতান, হিস মেজেস্তি সুলতান হাইথাম বিন তারিক অনিগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে
17 FEB 2021 9:20PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওমানগী সুলতান, হিস মেজেস্তি সুলতান হাইথাম বিন তারিক্কা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
ভারতনা ওমানদা কোবিদ-১৯ তিকাশিং পীরকপগীদমক সুলতান্না মহাক্কী থাগৎপা ফোঙদোকখি। লাইচৎ অসি পুন্না থেংন্নবা মখা তানা মতেং পাংনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি।
মহাক্না পাল্লকপা চহি অমা মপুংফারকপা অমসুং ওমানগী মহাক্কী ভিজন ২০৪০গীদমক প্রধান মন্ত্রীনা সুলতান থাগৎখি।
ঙাক-শেন, হকশেল, ললোন-ইতিক অমসুং শেন থাদবা য়াওনা হিরম কয়াদা ভারত-ওমান মতেং পাংনবা হেনগৎলকপদা লুচিংবশিংনা অপেনবা ফোঙদোকখি।
অচেৎপা মরুপ অনিগী মরক্তা শেন-থুম অমসুং কলচরগী মরীশিং ফগৎহনবদা লৈবাক অদুদা লৈরিবা ভারতমচাশিংনা লৌরিবা থৌদাং লুচিংবা অনিমক্না থাগৎখি।

Prime Minister's Office
Telephone conversation between Prime Minister Shri Narendra Modi and His Majesty Sultan Haitham Bin Tarik, Sultan of Oman
17 FEB 2021 9:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke with His Majesty Sultan Haitham Bin Tarik, Sultan of Oman over phone earlier today.
His Majesty the Sultan expressed his appreciation for the COVID-19 vaccines supplied by India to Oman. The leaders agreed to maintain close cooperation in the joint fight against the pandemic.
Prime Minister congratulated the Sultan on completion of one year of his reign and for his Vision 2040 for Oman.
The leaders expressed satisfaction about the growing India-Oman cooperation in all areas including defence, health, trade and investment.
Both leaders appreciated the role of the Indian diaspora in enhancing the economic and cultural ties between the two strategic partners.