Ministry of Health and Family Welfare
Following a steady downward slope, India’s Active Caseload down to 1.41 Lakh
Less than 5,000 Active Cases in 33 States/UTs
No Death in the last 24 hours in 19 States/UTs
More than 66 lakh beneficiaries vaccinated against COVID19
10 FEB 2021 11:57AM by PIB Delhi
India has been consistently following a declining slope of active cases. The country’s active caseload has dropped to 1.41 lakh (1,41,511) today. The present active cases now consist of just 1.30% of India’s Total Positive Cases.
Following the national cue, 33 States & UTs have reported less than 5000 active cases in the last 24 hours. Daman & Diu & Dadra & Nagar Haveli currently have 0 active cases.
11,067 new daily cases have been recorded in the last 24 hours whereas 13,087 patients have recovered and discharged in the last 24 hours. It has led to a net decline of 2,114 cases from the total Active caseload.
Two States – Kerala and Maharashtra- account for 71% of the total Active Cases of the country.
Nineteen States/UTs have not reported any death in the last 24 hours. These are Uttar Pradesh, Delhi, Rajasthan, Odisha, Andhra Pradesh, J&K (UT), Jharkhand, Puducherry, Manipur, Nagaland, Lakshadweep, Meghalaya, Sikkim, A&N Islands, Ladakh (UT), Mizoram, Arunachal Pradesh, Tripura and D&D & D&N.
India’s cumulative recoveries stand at 1,05,61,608 today. The Recovery Rate is 97.27%.
As on 10thFebruary, 2021, till 8 AM, more than 66 lakh (66,11,561) beneficiaries have received vaccination under the countrywide COVID19 vaccination exercise.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
3,413
2
Andhra Pradesh
3,25,538
3
Arunachal Pradesh
13,480
4
Assam
1,08,887
5
Bihar
4,15,989
6
Chandigarh
6,458
7
Chhattisgarh
1,98,567
8
Dadra & Nagar Haveli
1,697
9
Daman & Diu
843
10
Delhi
1,32,046
11
Goa
8,929
12
Gujarat
5,72,412
13
Haryana
1,80,663
14
Himachal Pradesh
61,271
15
Jammu & Kashmir
74,219
16
Jharkhand
1,43,401
17
Karnataka
4,41,692
18
Kerala
3,22,016
19
Ladakh
2,309
20
Lakshadweep
920
21
Madhya Pradesh
3,80,285
22
Maharashtra
5,36,436
23
Manipur
11,078
24
Meghalaya
9,069
25
Mizoram
11,046
26
Nagaland
5,826
27
Odisha
3,42,254
28
Puducherry
4,301
29
Punjab
87,181
30
Rajasthan
4,91,543
31
Sikkim
6,961
32
Tamil Nadu
1,85,577
33
Telangana
2,43,665
34
Tripura
51,449
35
Uttar Pradesh
6,73,542
36
Uttarakhand
85,359
37
West Bengal
4,04,001
38
Miscellaneous
67,238
Total
66,11,561
The total cumulative vaccination coverage of 66,11,561 includes 56,10,134 healthcare workers and 10,01,427 frontline workers. 1,34,746 sessions have been conducted so far.
The final figures for the vaccination coverage for Day 25 (9th Feb 2021) of the country wide exercise include 3,52,553 beneficiaries (HCWs – 1,28,032 and FLWs- 2,24,521) across 7,990 sessions.
The number of beneficiaries being vaccinated every day is following a consistent upward slope.
81.68% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 6 States.
Kerala has reported the maximum number of single day recoveries with 6,475 newly recovered cases. 2,554 people recovered in Maharashtra in the past 24 hours followed by 513 in Karnataka.
83.31% of the daily new cases are from 6 States.
Kerala reports the highest daily new cases at 5,214. It is followed by Maharashtra with 2,515, while Tamil Nadu has reported 469 new cases.
94 fatalities have been recorded in the last 24 hours.
Six States account for 80.85%of the daily deaths. Maharashtra saw the maximum casualties (35). Kerala follows with 19 daily deaths and Punjab has reported 8 casualties.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
লেপ্পা লৈতনা হায়থরক্তুনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি লাখ ১.৪১দা হন্থখ্রে
রাজ্য/য়ু.তি. ৩৩দা এক্তিব কেস ৫,০০০দগী তানা লৈখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা রাজ্য/য়ু.তি. ১৯দা লৈখিদবা য়াওখিদ্রে
কোবিদ১৯গী মায়োক্তা বেনিফিসরী লাখ ৬৬ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে
10 FEB 2021 11:57AM by PIB Imphal
ভারতনা এক্তিব কেসশিং লেপ্পা লৈতনা হায়থরকপগী খোঙচৎ অসি মখা তানা চংশিনখ্রে। লৈবাক্কী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি লাখ ১.৮১ (১,৪১,৫১১) দা হন্থখ্রে। হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেসশিং অসি ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শুপ্নগী ১.৩০% ওইরি।
লৈবাক্কী চৎলিবা খোঙচৎ অসি তুং ইনদুনা রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৩৩না হৌখিবা পুং ২৪দা এক্তিব কেসশিং ৫০০০দগী তানা রিপোর্ত তৌরকখি। দমন অমসুং দিয়ু অমদি দদ্রা অমসুং নাগর হবেলিদা হৌজিক এক্তিব কেস ০দা লৈরে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,০৬৭ রেকোর্দ তৌখি অমরোমদনা হায়রিবা মতম অসিগী মনুংদা মীওই ১৩,০৮৭ নাবা ফগৎতুনা দিসচার্জ তৌখ্রে।মসিনা অপুনবা এক্তিব কেসলোদতগী পুন্না কেস ২,১১৪ হন্থহনবা ঙমখ্রে।
রাজ্য অনি – কেরেলা অমসুং মহারাস্ত্র – অসিদা লৈবাক অসিগী অপুনবা এক্তিব কেসশিং ৭১% লৈরি।
রাজ্য/য়ু.তি. তরা মাপনদগী হৌখিবা পুং ২৪দা লৈখিদবগী রিপোর্ত অমত্তা লাকখিদে। মখোয় অদুদি উত্তর প্রদেশ, দিল্লী, রাজস্থান, ওরিশা, অন্ধ্র প্রদেশ, জে অমসুং কে, ঝার্খন্দ, পুদুচেরী, মনিপুর, নাগালেন্দ, লক্ষদীপ, মেঘালয়, সিক্কিম, এন অমসুং এন ইথৎশিং, লদাখ, মিজোরাম, অরুনাচ প্রদেশ, ত্রিপুরা অমসুং দি অমসুং দি অমদি দি অমসুং এন হায়রিবশিং অসিনি।
ভারতকী পুন্না ফগৎখিবা অসি ঙসি ১,০৫,৬১,৬০৮ শুখ্রে। নাবা ফগৎলকপগী চাংনা ৯৭.২৭% ওইরি।
ফেব্রুৱারী ১০, ২০২১গী অয়ুক পুং ৮:০০ ফাওবদা লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসনগী থৌরম অসিগী মখাদা বেনিফিসরী লাখ ৬৬ (৬৬,১১,৫৬১) হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩,৪১৩
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৩,২৫,৫৩৮
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১৩,৪৮০
৪
অসাম
১,০৮,৮৮৭
৫
বিহার
৪,১৫,৯৮৯
৬
চান্দিগর
৬,৪৫৮
৭
ছত্তিসগর
১,৯৮,৫৬৭
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
১,৬৯৭
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৮৪৩
১০
দিল্লী
১,৩২,০৪৬
১১
গোৱা
৮,৯২৯
১২
গুজরাত
৫,৭২,৪১২
১৩
হরিয়ানা
১,৮০,৬৬৩
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৬১,২৭১
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৭৪,২১৯
১৬
ঝার্খন্দ
১,৪৩,৪০১
১৭
কর্নাতকা
৪,৪১,৬৯২
১৮
কেরেলা
৩,২২,০১৬
১৯
লদাখ
২,৩০৯
২০
লক্ষদীপ
৯২০
২১
মধ্য প্রদেশ
৩,৮০,২৮৫
২২
মহারাস্ত্র
৫,৩৬,৪৩৬
২৩
মনিপুর
১১,০৭৮
২৪
মেঘালয়
৯,০৬৯
২৫
মিজোরাম
১১,০৪৬
২৬
নাগালেন্দ
৫,৮২৬
২৭
ওরিশা
৩,৪২,২৫৪
২৮
পুদুচেরী
৪,৩০১
২৯
পঞ্জাব
৮৭,১৮১
৩০
রাজস্থান
৪,৯১,৫৪৩
৩১
সিক্কিম
৬,৯৬১
৩২
তামিল নাদু
১,৮৫,৫৭৭
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৪৩,৬৬৫
৩৪
ত্রিপুরা
৫১,৪৪৯
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৬,৭৩,৫৪২
৩৬
উত্তরাখন্দ
৮৫,৩৫৯
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৪,০৪,০০১
৩৮
অতোপ্পশিং
৬৭,২৩৮
অপুনবা
৬৬,১১,৫৬১
পুন্না বেক্সিন কাপখিবা ৬৬,১১,৫৬১ অসিদা ৫৬,১০,১৩৪ না হেলথকিয়র ৱার্করশিংনি অমসুং ১০,০১,৪২৭না ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিং ওইখি। হৌজিক ফাওবদা সেসন ১,৩৪,৭৪৬ পাঙথোকখ্রে।
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ২৪নি শুবা নুমিৎ অসিদা সেসন ৭,৯৯০ পাঙথোক্তুনা বেক্সিন কাপখিবা মীওইগী অরোইবগী মশিং অসিদা বেনিফিসরী ৩,৫২,৫৫৩ (ঐচ.সি.দবল্যু.-১,২৮,০৩২ অমসুং এফ.এল.দবল্যিু.- ২,২৪,৫২১) বেক্সিন কাপখ্রে।
নুমিৎ খুদিংগী বেক্সিন কাপখিবা বেনিফিসরীশিংগী মশিং অসি লেপ্পা লৈতনা হেনগৎলক্লি।
নৌনা নাবা ফগৎখিবা কেসশিংগী ৮১.৬৮% দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৬দগী ওইখ্রে।
নৌনা ফগৎখিবা কেস ৬,৪৭৫গা লোইননা কেরেলানা নোংমা খক্তদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎলকপগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা মহারাস্ত্রদা মীওই ২,৫৫৪ অমসুং কর্নাতকাদা মীওই ৫১৩ ফগৎতুনা মতুং ইন্নখ্রে।
অনৌবা কেসশিংগী ৮১.৩১%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৬তগী ওইখি।
কেস ৫,২১৪গা লোইননা কেরেলানা মশিং খ্বাইদগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে। মসিগী মতুংদা মহারাস্ত্রদা ২,৫১৫ অমসুং তামিল নাদুদা অনৌবা কেস ৪৬৯ রিপোর্ত তৌদুনা মতুং ইন্নখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা লৈখিবা ৯৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
নৌনা লৈখিদবগী ৮০.৮৫%দি রাজ্য তরুক্তগী ওইখি। কেরেলাদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না লৈখিদে (১৬)। মহারাস্ত্রদা ১৫ অমরোমদা পঞ্জাবতা ৮ লৈখিদবগী রিপোর্ত তৌখি।