|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
রাজ্যশিংদা কোবিদ-১৯গী তীকাশিং পীবা
02 FEB 2021 4:20PM by PIB Imphal
জনুৱারী ১৬, ২০২১দা লৈবাক অসিদা হেল্থ কেয়র ৱর্করশিংদা কোবিদ-১৯গী তীকা থাবা হৌখ্রে। রাজ্য অমসুং য়ুনিয়ন তেরিতোরীশিংদা কোবিদ-১৯গী তীকাশিং পীখ্রে। রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরীশিংগী ওইনা-হেল্থ কেয়র ৱর্করশিংগী মশিংগী তার্গেৎ অসি মখাদা পীরি:
রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরীশিংগী ওইনা-তীকা থাগদবা হেল্থ কেয়র ৱর্করশিং
মথং-মনাও
রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরী
হেল্থ কেয়র ৱর্করশিংগী তার্গেৎ (রাজ্য সরকার, কেন্দ্র সরকার অমসুং প্রাইভেৎ সেক্তর)
১
অন্দমান অমসুং নিকোবর ইথৎশিং
৫,০৫৮
২
অনধ্র প্রদেশ
৪,৩৮,৯৯০
৩
অরুনাচল প্রদেশ
২৪,৫৫১
৪
অসম
২,১০,৩৫৯
৫
বিহার
৪,৬৮,৭৯০
৬
চন্দীগঢ়
১৮,৮৯০
৭
ছত্তীসগড়
২,৭৩,৪৪২
৮
দাদ্রা অমসুং নগর হবেলী
৪,২২০
৯
দমন অমসুং দিয়ু
১,৪৪০
১০
দিল্লী
২,৭৮,৩৪৩
১১
গোৱা
১৯,১৮১
১২
গুজরাত
৫,১৬,৪২৫
১৩
হরিয়ানা
২,২৪,৩৭৬
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৭৯,৫৫১
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মীর
১,১৪,৪২৬
১৬
ঝারখন্দ
১,৬৩,৮৪৪
১৭
কর্নাতকা
৭,৭৩,৩৬২
১৮
কেরলা
৪,০৭,০১৬
১৯
লদাখ
৫,৮৫৭
২০
লক্ষদ্বীপ
৮৯৫
২১
মধ্য প্রদেশ
৪,২৯,৯৮১
২২
মহারাস্ত্র
৯,৩৬,৮৫৭
২৩
মনিপুর
৪৫,০৭১
২৪
মেঘালয়
৩৩,২৩৪
২৫
মিজোরাম
১৫,৫৩৪
২৬
নাগালেন্দ
২১,৫০৩
২৭
ওরিশা
৩,৫৯,৬৫৩
২৮
পুদুচেরী
২৪,৯৭০
২৯
পঞ্জাব
১,৯৭,৪৮১
৩০
রাজস্থান
৫,২৪,২১৮
৩১
সিক্কীম
১০,৬৯১
৩২
তমিল নাদু
৫,৩২,৬০৫
৩৩
তেলঙ্গনা
৩,৪৫,৭৭৫
৩৪
ত্রিপুরা
৪৭,০৩৫
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৯,০৬,৭৫২
৩৬
উত্তরাখন্দ
১,০০,৪৩৩
৩৭
নোংচুপ বঙ্গাল
৭,০০,৪১৮
অপুনবা (নল ২০০ অসি য়াওদনা)
৯২,৬১,২২৭
মসি ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা রাজ্য মন্ত্রী (হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল), এস.ঐচ. অশ্বিনি কুমার চৌবেনা ফোংদোকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
Allocation of COVID-19 Vaccines to States
02 FEB 2021 4:20PM by PIB Delhi
Government of India has started COVID-19 vaccination for Health Care Workers in the country on 16th January 2021. All the States and Union Territories have been provided with the COVID-19 vaccines.
The State/UT-wise target population of Health Care Workers is as below:
State/UT-wise details of Health Care Workers to be vaccinated
S. No.
State/UT
Target of Health Care Workers (State Govt., Central Govt. and Private sector)
1
Andaman and Nicobar Islands
5,058
2
Andhra Pradesh
4,38,990
3
Arunachal Pradesh
24,551
4
Assam
2,10,359
5
Bihar
4,68,790
6
Chandigarh
18,890
7
Chhattisgarh
2,73,442
8
Dadra and Nagar Haveli
4,220
9
Daman and Diu
1,440
10
Delhi
2,78,343
11
Goa
19,181
12
Gujarat
5,16,425
13
Haryana
2,24,376
14
Himachal Pradesh
79,551
15
Jammu and Kashmir
1,14,426
16
Jharkhand
1,63,844
17
Karnataka
7,73,362
18
Kerala
4,07,016
19
Ladakh
5,857
20
Lakshadweep
895
21
Madhya Pradesh
4,29,981
22
Maharashtra
9,36,857
23
Manipur
45,071
24
Meghalaya
33,234
25
Mizoram
15,534
26
Nagaland
21,503
27
Odisha
3,59,653
28
Puducherry
24,970
29
Punjab
1,97,481
30
Rajasthan
5,24,218
31
Sikkim
10,691
32
Tamil Nadu
5,32,605
33
Telangana
3,45,775
34
Tripura
47,035
35
Uttar Pradesh
9,06,752
36
Uttarakhand
1,00,433
37
West Bengal
7,00,418
Total (excluding 200 null)
92,61,227
The Minister of State (Health and Family Welfare), Sh. Ashwini Kumar Choubey stated this in a written reply in the Rajya Sabha here today.