প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মোরাদাবাদকী লম্বী এক্সিদেন্তগী ভিক্তিমশিংদা এক্স-গ্রেসিয়া অয়াবা পীখ্রে
31 JAN 2021 4:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তর প্রদেশকী মোরাদাবাদকী লম্বী এক্সিদেন্তদা মপুন্সি মাংখ্রবশিং খুদিংমক মখোয়গী নক্নবশিংদা প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দদগী এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২গী অয়াবা পীখ্রে। মখা তানা এক্সিদেন্ত অসিদা য়াম্না থিনা শোক্লবশিংগীদমক শেনফম ওইনা লুপা ৫০,০০০গী অয়াবা পীখ্রে।
পি.এম.ও.না ত্বীত তৌখি মদুদি “PM @narendramodi উত্তর প্রদেশকী মোরাদাবাদকী লম্বী এক্সিদেন্তদা মপুন্সি মাংখ্রবশিং খুদিংমক মখোয়গী নক্নবশিংদা প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দদগী এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২গী অয়াবা পীখ্রে। এক্সিদেন্ত অসিদা য়াম্না থিনা শোক্লবশিংগীদমক শেনফম ওইনা লুপা ৫০,০০০গী পীখ্রে”।

Prime Minister's Office
PM approves ex-gratia for the victims of Moradabad road accident
31 JAN 2021 4:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from Prime Minister’s National Relief Fund for the next of kin of those who have lost their lives in a road accident in Moradabad, Uttar Pradesh. Furthermore, an amount of Rs. 50,000 has been approved for everyone who is seriously injured in the accident.
PMO tweeted "PM @narendramodi has approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from Prime Minister’s National Relief Fund for the next of kin of those who have lost their lives due to the tragic road accident in Moradabad, Uttar Pradesh. Rs. 50,000 would be given to those seriously injured."