প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শিৱমোগ্গাত সংঘটিত প্ৰাণহানিত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
22 JAN 2021 10:33AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শিৱমোগ্গাত সংঘটিত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "শিৱমোগ্গাত সংঘটিত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত ব্যথিত হৈছো। শোকাহত পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জনাইছো। আহতসকলৰ দ্ৰুত আৰোগ্য কামনা কৰিলো। প্ৰভাৱিতসকললৈ ৰাজ্য চৰকাৰখনে সম্ভাৱ্য সকলোখিনি সাহাৰ্য্য আগবঢ়াইছে।"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in Shivamogga
22 JAN 2021 10:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in Shivamogga.
In a tweet, the Prime Minister said, "Pained by the loss of lives in Shivamogga. Condolences to the bereaved families. Praying that the injured recover soon. The State Government is providing all possible assistance to the affected."