প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শিবমোগাদা থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
22 JAN 2021 10:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শিবমোগাদা থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি, “শিবমোগাদা থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক থৱায় হকচাং য়াওনা অৱাবা ফাওই। অৱাবা তারবা ইমুংদা অৱাবা ফোংদোক্লি। অশোকপশিংবু অথুবা মতমদা ফবা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি। স্তেত সরকারনা অৱাবা তারবসিংদা অহম্বা মতেং পীগনি”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in Shivamogga
22 JAN 2021 10:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in Shivamogga.
In a tweet, the Prime Minister said, "Pained by the loss of lives in Shivamogga. Condolences to the bereaved families. Praying that the injured recover soon. The State Government is providing all possible assistance to the affected."