রেলৱে মন্ত্রালয়
রেলৱে মন্ত্রালয়না ত্রেন নম্বর ১২৩১১/১২৩১২ হাওরা-কাল্কা মেলবু "নেতাজী এক্সপ্রেস" হায়না মিংথোনবদা অয়াবা পীখ্রে
মসি ময়াম্না পাম্নবা অমসুং খ্বাইদগী লিরবা ইন্দিয়ন রেলৱেগী ত্রেনশিংগী মনুংদা অমনি
20 JAN 2021 11:05AM by PIB Imphal
রেলৱে মন্ত্রালয়না ত্রেন নম্বর ১২৩১১/১২৩১২ হাওরা-কাল্কা মেলবু "নেতাজী এক্সপ্রেস" হায়না নৌনা মমিং থোনবীখ্রে।
পনবা য়াই মদুদি হাওরা-কাল্কা মেল অসি ময়াম্না পাম্নবা অমসুং ইন্দিয়ন রেলৱেগী খ্বাইদগী লিরবা ত্রেনশিংগী মনুংদা অমনি। হাওরা-কাল্কা মেল অসি হাওরা (ইস্তর্ন রেলৱে) অমসুং কাল্কা (নোর্দর্ন রেলৱে)গী মরক্তা দিলী ফাওদুনা চেল্লি।

Ministry of Railways
Ministry of Railways approves the naming of Train No. 12311/12312 Howrah-Kalka Mail as “Netaji Express”
It is a very popular and one of the oldest trains of Indian Railways
20 JAN 2021 11:05AM by PIB Delhi
Ministry of Railways has rechristened the name of Train No. 12311/12312 Howrah-Kalka Mail as “Netaji Express”.
It is noteworthy that Howrah -Kalka Mail is a very popular and one of the oldest trains of Indian Railways. The Howrah-Kalka Mail is running between Howrah (Eastern Railway) and Kalka (Northern Railway) via Delhi.