শিপ্পিং মন্ত্রালয়
মরু ওইবা হিথাংফমশিংগীদমক ২০২০গী দ্রেজিংগী গাইদলাইনগী দ্রাফকী মতাংদা ময়ামগী রায় পীবীরক্নবা হায়খ্রে
04 JAN 2021 3:38PM by PIB Imphal
পোর্তস, শিপিং অমসুং ৱাতরৱেজকী মন্ত্রালয়না স্তেকহোল্দরশিংগা তানরগা শেম্বা মরু ওইবা হিথাংফমশিংগীদমক্তা ওইবা দ্রেজিংগী গাইদলাইনশিংগী দ্রাফকী মতাংদা ময়ামগী রায় পীবীরক্নবা হায়খ্রে।
মরু ওইবা হিথাংফম পুম্নমক্না মখোয়গী দ্রেজিং প্রোজেক্তশিংবু শেল চংদনা অমসুং পীরিবা মতম অদুগী মতুং ইন্না শোইহন্দনা লোইশিন্নবগীদমক মসিগী গাইদলাইনশিং অসিগী মতুং ইন্না চৎকদবনি।

Ministry of Ports, Shipping and Waterways
Comments invited on the Draft of Dredging Guidelines of Major Ports,2020
04 JAN 2021 3:38PM by PIB Delhi
Ministry of Ports, Shipping and Waterways has invited comments on the draft of the Dredging Guidelines for Major Ports which have been prepared in consultation with the stakeholders.
This guidelines are to be followed by Major Ports to ensure implementation of dredging projects for cost effectiveness and delivery of projects as per schedule.