প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা করনাতকাগী ধর্ৱাদ জিলাদা লম্বীদা এক্সিদেন্ত থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
15 JAN 2021 1:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা করনাতকাগী ধর্ৱাদ জিলাদা লম্বীদা এক্সিদেন্ত থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীৎ অমদা অসুম্না হায়খি, “করনাতকাগী ধর্ৱাদ জিলাদা লম্বীদা এক্সিদেন্ত থোকপদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙখিবগী থৌদোক অসিনা ঐহাকপু ৱাহল্লে। অসিগুম্লবা অৱাবা মতম অসিদা ঐহাক্কী ৱাখলনা অৱাবা তারবা ইমুং-মনুংগী মনাক্তা লৈরি। ঐহাক্না অশোক-অপন নঙলবা মীওইশিংনা য়াম্না থুনা নাবা ফবা ওইরসনু হায়না থৌনীজরি”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a road accident in Karnataka’s Dharwad district
15 JAN 2021 1:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to a road accident in Karnataka’s Dharwad district.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the loss of lives due to a road accident in Karnataka’s Dharwad district. In this sad hour, my thoughts are with the bereaved families. I pray for a quick recovery of those injured."