গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী ভাৰত ৰত্ন অটল বিহাৰী বাজপেয়ীক তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
''পৰম শ্ৰদ্ধেয় ভাৰত ৰত্ন অটল জীৰ জয়ন্তীত সদৈৱ অটললৈ গৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি অৰ্পণ কৰিলো''
''অটল জীৰ চিন্তা আৰু দেশৰ প্ৰগতিৰ বাবে তেওঁৰ ত্যাগে আমাক সদায় ৰাষ্ট্ৰসেৱাৰ প্ৰতি শক্তি প্ৰদান কৰিব''
''বিচাৰধাৰা-সিদ্ধান্তৰ ওপৰত আধাৰিত ৰাজনীতি আৰু ৰাষ্ট্ৰ সমৰ্পিত জীৱনেৰে ভাৰতত বিকাশ, গৰীব কল্যাণ আৰু সুশাসনৰ যুগৰ আৰম্ভণি কৰা ভাৰত ৰত্ন আদৰণীয় অটল বিহাৰী বাজপেয়ী জীৰ জয়ন্তীত তেওঁক কোটি কোটি প্ৰণাম''
''অটল জীৰ কৰ্তব্যনিষ্ঠা আৰু ৰাষ্ট্ৰসেৱা আমাৰ বাবে সদায় প্ৰেৰণাৰ কেন্দ্ৰ হৈ থাকিব''
25 DEC 2020 12:24PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী ভাৰত ৰত্ন অটল বিহাৰী বাজপেয়ীক তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি নতুন দিল্লীত থকা অটল জীৰ সমাধিত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি অৰ্পণ কৰে।
নিজৰ টুইটত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰীজনে কৈছে, ''পৰম শ্ৰদ্ধেয় ভাৰত ৰত্ন অটল জীৰ জয়ন্তীত সদৈৱ অটললৈ গৈ তেওঁক পুষ্পাঞ্জলি অৰ্পণ কৰিলো। অটল জীৰ চিন্তা আৰু দেশৰ প্ৰগতিৰ বাবে তেওঁৰ ত্যাগে আমাক সদায় ৰাষ্ট্ৰসেৱাৰ প্ৰতি শক্তি প্ৰদান কৰিব''।
শ্ৰী অমিত শ্বাহে লগতে কয়, ''বিচাৰধাৰা-সিদ্ধান্তৰ ওপৰত আধাৰিত ৰাজনীতি আৰু ৰাষ্ট্ৰ সমৰ্পিত জীৱনেৰে ভাৰতত বিকাশ, গৰীব কল্যাণ আৰু সুশাসনৰ যুগৰ আৰম্ভণি কৰা ভাৰত ৰত্ন আদৰণীয় অটল বিহাৰী বাজপেয়ী জীৰ জয়ন্তীত তেওঁক কোটি কোটি প্ৰণাম। অটল জীৰ কৰ্তব্যনিষ্ঠা আৰু ৰাষ্ট্ৰসেৱা আমাৰ বাবে সদায় প্ৰেৰণাৰ কেন্দ্ৰ হৈ থাকিব''।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah paid his respects to former Prime Minister Bharat Ratna Atal Bihari Vajpayee on his birth anniversary
"Offered floral tributes at Sadaiva Atal on the birth anniversary of the most revered Bharat Ratna Atal ji"
"Atal ji's thoughts and his dedication to the progress of the country will always give us strength to serve the nation"
"Salutations to the revered Atal Bihari Vajpayee, who began the era of development, welfare of the poor and good governance in India and a life devoted to the nation”
"Atal ji's commitment to work and service to the nation will always be the focus of inspiration for us"
25 DEC 2020 12:24PM by PIB Delhi
Union Home Minister Shri Amit Shah paid his respects to the former Prime Minister, Bharat Ratna Atal Bihari Vajpayee on his birth anniversary. Shri Amit Shah paid homage at Atal ji's Memorial in New Delhi today.
In his tweets, the Union Home Minister said “Offered floral tributes at Sadaiva Atal on the birth anniversary of the most revered Bharat Ratna Atal ji. Atal ji's thoughts and his dedication to the progress of the country will always give us strength to serve nation.”
Shri Amit Shah also said, “Salutations to the revered Atal Bihari Vajpayee, who started the era of development, welfare of the poor and good governance in India and a life devoted to the nation. Atal ji's duty and national service will always be the focus of inspiration for us. Atal ji's commitment to work and service to the nation will always be the center of inspiration for us.”