য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী ভারত রত্না অতল বিহারী ভাজপায়ীগী মপোক কুম্মোন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
"অৱাংবা থাক্তা ইকাই খুম্ননিংঙাই ওইরবা ভারত রত্না অতলজীগী মপোক কুম্মোন্দা সাদাইবা অতলদা লৈ পরেং কৎখ্রে"
"অতলজীগী ৱাখল অমসুং লৈবাক অসিগী চাউখৎনবগীদমক মহাক্না কত্থোকখিবা কয়ানা লৈবাক অসিবু সেবা তৌনবগীদমক ঐখোয়দা থৌনা পীরগনি"
"চাউখৎপগী য়ুগ অমা হৌদোকপীরম্বা, লাইরবশিংগী য়াইফনবা হোৎনবীরম্বা অমসুং ভারত্তা অফবা লৈঙাক অমা পুরক্নবা হোৎনখিবা অমসুং লৈবাক অসিগীদমক কত্থোক্লবা পুন্সি অমা ওইখিবা খ্বাইদগী ৱাংনা ইকাই খুম্ননিংঙাই ওইরবা অতল বিহারী ভাজপায়ীগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি"
"অতলজীনা লৈবাক অসিগীদমক পীবীখিবা থবক অমসুং কত্থোকপশিংনা ঐখোয় পুম্নমক্কী ইথিল পীনবগী লম্বী ওইরগনি"
25 DEC 2020 12:24PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী, ভারত রত্না অতল বিহারী ভাজপায়ীগী মপোক কুম্মোন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী অমিৎ শাহনা ঙসি নই-দিল্লীদা লৈবা অতলজীগী নীংশিং-খুভমদা মহাকপু ইকায়-খুম্নবা উৎখ্রে।
কেন্দ্রগী গৃহ-মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না হায়খি, “অৱাংবা থাক্তা ইকাই খুম্ননিংঙাই ওইরবা ভারত রত্না অতলজীগী মপোক কুম্মোন্দা সাদাইবা অতলদা লৈ পরেং কৎখ্রে। অতলজীগী ৱাখল অমসুং লৈবাক অসিগী চাউখৎনবগীদমক মহাক্না কত্থোকখিবা কয়ানা লৈবাক অসিবু সেবা তৌনবগীদমক ঐখোয়দা থৌনা পীরগনি"।
শ্রী অমিৎ শাহনা মখা তানা অসুম্নসু হায়খি, "চাউখৎপগী য়ুগ অমা হৌদোকপীরম্বা, লাইরবশিংগী য়াইফনবা হোৎনবীরম্বা অমসুং ভারত্তা অফবা লৈঙাক অমা পুরক্নবা হোৎনখিবা অমসুং লৈবাক অসিগীদমক কত্থোক্লবা পুন্সি অমা ওইখিবা খ্বাইদগী ৱাংনা ইকাই খুম্ননিংঙাই ওইরবা অতল বিহারী ভাজপায়ীগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। অতলজীনা লৈবাক অসিগীদমক পীবীখিবা থবক অমসুং কত্থোকপশিংনা ঐখোয় পুম্নমক্কী ইথিল পীনবগী লম্বী ওইরগনি"।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah paid his respects to former Prime Minister Bharat Ratna Atal Bihari Vajpayee on his birth anniversary
"Offered floral tributes at Sadaiva Atal on the birth anniversary of the most revered Bharat Ratna Atal ji"
"Atal ji's thoughts and his dedication to the progress of the country will always give us strength to serve the nation"
"Salutations to the revered Atal Bihari Vajpayee, who began the era of development, welfare of the poor and good governance in India and a life devoted to the nation”
"Atal ji's commitment to work and service to the nation will always be the focus of inspiration for us"
25 DEC 2020 12:24PM by PIB Delhi
Union Home Minister Shri Amit Shah paid his respects to the former Prime Minister, Bharat Ratna Atal Bihari Vajpayee on his birth anniversary. Shri Amit Shah paid homage at Atal ji's Memorial in New Delhi today.
In his tweets, the Union Home Minister said “Offered floral tributes at Sadaiva Atal on the birth anniversary of the most revered Bharat Ratna Atal ji. Atal ji's thoughts and his dedication to the progress of the country will always give us strength to serve nation.”
Shri Amit Shah also said, “Salutations to the revered Atal Bihari Vajpayee, who started the era of development, welfare of the poor and good governance in India and a life devoted to the nation. Atal ji's duty and national service will always be the focus of inspiration for us. Atal ji's commitment to work and service to the nation will always be the center of inspiration for us.”