ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଫ୍ରାନ୍ସ ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ଆଶୁ ଆରୋଗ୍ୟ କାମନା କରିବା ସହ ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଲାଗି ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 DEC 2020 7:19PM by PIB Bhubaneswar
କୋଭିଡ-19 ପଜିଟିଭ ଥିବା ପରୀକ୍ଷଣରୁ ଜଣାପଡିବା ପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଫ୍ରାନ୍ସ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ମିଷ୍ଟର ଇମାନୁଏଲ ମାକ୍ରୋନଙ୍କ ଆଶୁ ଆରୋଗ୍ୟ କାମନା କରିବା ସହିତ ଉତ୍ତମ ସ୍ବାସ୍ଥ୍ୟ ଲାଗି ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
“ମୋର ପ୍ରିୟ ବନ୍ଧୁ ଇମାନୁଏଲ ମାକ୍ରୋନଙ୍କୁ ଆଶୁ ଆରୋଗ୍ୟ ଏବଂ ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଲାଗି ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି ।
Je souhaite à mon cher ami Emmanuel Macron un prompt rétablissement et une bonne santé", ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM wishes French President a speedy recovery and the best of health
17 DEC 2020 7:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has wished French President Mr. Emmanuel Macron a speedy recovery and the best of health after the French President tested positive for COVID-19.
"Wishing my dear friend Emmanuel Macron a speedy recovery and the best of health.
Je souhaite à mon cher ami Emmanuel Macron un prompt rétablissement et une bonne santé", the Prime Minister said.