প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিদ্যাবস্পতি বনন্দজি গোবিন্দচার্য়না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
13 DEC 2020 5:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিদ্যাবস্পতি বনন্দজি গোবিন্দচার্য়না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে ।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি, “বিদ্যাবস্পতি বনন্দজি গোবিন্দচার্য় জিবু মহাক্না সহিত্যাদা লৌরমবা চাওরবা থৌদাংগীদমক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না সংস্কৃত অমসুং কান্নাদা থৱায় য়াওরম্বা অসি তমজনিঙাইনি। মহাক্না তৌরম্বা থবকশিং অসিনা তুংগী ওইবা মীরোলদা ইথিল অমা পীরগনি। মহাক্না লৈখিদবা অসি অদুক্কী মতিক থম্মোয় শোকই। মহাক্কী ইমুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ওঁ শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Vidyavachaspati Bannanje Govindacharya
13 DEC 2020 5:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Vidyavachaspati Bannanje Govindacharya.
In a tweet, the Prime Minister said, "Vidyavachaspati Bannanje Govindacharya Ji will be remembered for his great contributions to literature. His passion towards Sanskrit and Kannada were admirable. His works will continue influencing the future generations. Pained by his demise. Condolences to his family. Om Shanti."