Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Shri Dineshwar Sharma, Administrator of Lakshadweep
04 DEC 2020 4:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri Dineshwar Sharma, Administrator of Lakshadweep.
In a tweet, the Prime Minister said, "Administrator of Lakshadweep Shri Dineshwar Sharma Ji made long lasting contributions to India’s policing and security apparatus. He handled many sensitive counter terror and insurgency ops during his policing career. Anguished by his demise. Condolences to his family. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লক্ষদ্বীপকী এদমিনিস্ত্রেতর শ্রী দিনেশ্বর শর্মনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
04 DEC 2020 4:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লক্ষদ্বীপকী এদমিনিস্ত্রেতর শ্রী দিনেশ্বর শর্মনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ অমদা হায়খি, “লক্ষদ্বীপকী এদমিনিস্ত্রেতর শ্রী দিনেশ্বর শর্মনা মতম শাংনা ভারতকী পুলিস অমসুং সেক্যুরিতীগী থবক্তা মরু ওইবা থৌদাং য়াবীরম্মি। মহাক্না মহাক্কী পুলিসিং কেরিয়রগী মতমদা সেন্সিতিব কাউন্তর এতেক্ত কয়ামরুম অমসুং ইন্সর্জেন্সীগী ওপরেসনশিং মায়োক্নবগী থৌদাং লৌখি। মহাক্না লৈখিদবদা অৱাবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওঁ শান্তি।”