Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Shri Dineshwar Sharma, Administrator of Lakshadweep
04 DEC 2020 4:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri Dineshwar Sharma, Administrator of Lakshadweep.
In a tweet, the Prime Minister said, "Administrator of Lakshadweep Shri Dineshwar Sharma Ji made long lasting contributions to India’s policing and security apparatus. He handled many sensitive counter terror and insurgency ops during his policing career. Anguished by his demise. Condolences to his family. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
লাক্ষাদ্বীপৰ এডমিনিষ্ট্ৰেটৰ দিনেশ্বৰ শৰ্মাৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
04 DEC 2020 4:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লাক্ষাদ্বীপৰ এডমিনিষ্ট্ৰেটৰ দিনেশ্বৰ শৰ্মাৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ''লাক্ষাদ্বীপৰ এডমিনিষ্ট্ৰেটৰ শ্ৰী দিনেশ্বৰ শৰ্মা জীয়ে ভাৰতৰ শান্তি ৰক্ষা আৰু নিৰাপত্তাৰ পৰিসৰত দীৰ্ঘস্থায়ী অৰিহণা যোগাইছে। তেওঁৰ শান্তি ৰক্ষাৰ কেৰিয়াৰত তেওঁ বহুতো সংবেদনশীল সন্ত্ৰাস প্ৰতিৰোধ আৰু বিদ্ৰোহৰে মোকাবিলা কৰিছিল। তেওঁৰ বিয়োগত মৰ্মাহত হৈছো। তেওঁৰ পৰিয়ালৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছো। ঔম শান্তি।''