প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পুনেদা লৈবা সিরম ইন্সতিত্যুত ওফ ইন্দিয়াদা চৎখ্রে
28 NOV 2020 6:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রীনরেন্দ্র মোদীনা পুনেদা লৈবা সিরম ইন্সতিত্যুত ওফ ইন্দিয়াদা চৎখ্রে অমদি ইন্সতিত্যুত অসিগী তীমগা লোইননা ৱারী ৱাতাই শাখ্রে। বেক্সিন শাবা মখা তানা হেনগৎহন্নবা মখোয়না করম্না থৌরাং তৌবগী হায়বগী মতাংদা হৌজিক ফাওবদা খুমাং চাউশিল্লিবা অদুগী অকুপ্পা মরোল মখোয়না পাউদমখি।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "সিরম ইন্সতিত্যুত ওফ ইন্দিয়াগী তীমগা লোইননা নীংথিজনা ৱারী ৱাতাই শাখি। বেক্সিন শাবা মখা তানা হেনগৎহন্নবা মখোয়না করম্না থৌরাং তৌবগী হায়বগী মতাংদা হৌজিক ফাওবদা খুমাং চাউশিল্লিবা অদুগী অকুপ্পা মরোল মখোয়না পাউদমখি। অমসুং মখোয়গী মেন্যুফেকচরিং ফেসিলিতীদা চৎতুনা য়েংশিনখি।"

Prime Minister's Office
PM visits Serum Institute of India, Pune
28 NOV 2020 6:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited Serum Institute of India, Pune and interacted with the team at the Institute. They shared details about their progress so far on how they plan to further ramp up vaccine manufacturing.
In a tweet, the Prime Minister said, "Had a good interaction with the team at Serum Institute of India. They shared details about their progress so far on how they plan to further ramp up vaccine manufacturing. Also took a look at their manufacturing facility."