ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଡିଏଗୋ ମାରାଡୋନାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
26 NOV 2020 9:50AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଖ୍ୟାତ୍‌ ଫୁଟବଲ ଖେଳାଳି ଡିଏଗୋ ମାରାଡୋନାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ‘ଡିଏଗୋ ମାରାଡୋନା ଫୁଟବଲର ଜଣେ ମହାନ୍‌ ଖେଳାଳି ଥିଲେ । ବିଶ୍ୱବ୍ୟାପୀ ତାଙ୍କୁ ଲୋକପ୍ରିୟତା ମିଳିଥିଲା । ତାଙ୍କ ଖେଳ ଜୀବନ ମଧ୍ୟରେ ଫୁଟବଲ ପଡିଆରେ ସେ କେତେକ ଶ୍ରେଷ୍ଠ କ୍ରୀଡା ନୈପୁଣ୍ୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଯାଇଛନ୍ତି । ତାଙ୍କର ଅକାଳ ବିୟୋଗ ଆମ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଦୁଃଖାଭିଭୂତ କରିଛି । ତାଙ୍କ ଆତ୍ମା ଶାନ୍ତିଲାଭ କରୁ ।’

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Diego Maradona
26 NOV 2020 9:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Diego Maradona.
In a tweet, the Prime Minister said, "Diego Maradona was a maestro of football, who enjoyed global popularity. Throughout his career, he gave us some of the best sporting moments on the football field. His untimely demise has saddened us all. May his soul rest in peace."