প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিএগো মারাদোনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
26 NOV 2020 9:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিএগো মারাদোনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদাপ্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ দিএগো মারাদোনা অসি মালেম পুম্বনা পাম্নখিবা মমিং লৈরবা ফুতবোল শান্নরোই অমা ওইখি। মহাক্কী কেরিয়রদা মহাক্না ফুতবোলগী ফিল্দদা খ্বাইদগী নুংঙাইরবা শান্নবগী মীখুপ খরা খুদোল তমখি। মহাক্না মতম চাদনা লৈখিদবা অসিদা ঐখোয় পুম্নমকপু নুংঙাইতবা পোকহল্লে। মহাক্কী থৱাইনা লাইরমলেন্দা ইংনা চিক্না লৈবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Diego Maradona
26 NOV 2020 9:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Diego Maradona.
In a tweet, the Prime Minister said, "Diego Maradona was a maestro of football, who enjoyed global popularity. Throughout his career, he gave us some of the best sporting moments on the football field. His untimely demise has saddened us all. May his soul rest in peace."