প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সাইক্লোন নিবারনা ওইহল্লিবা ফীভমগী মতাংদা তামিল নাদুগী সি.এম অমসুং পুদুচেরীগী সি.এম.গা লোইননা ৱারী শাখ্রে
24 NOV 2020 11:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শহরী নরেন্দ্র মোদীনা সাইক্লোন নিবারনা ওইহল্লিবা ফীভমগী মতাংদা তামিল নাদুগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী এদাপল্লী কে. পলানিস্বামি অমসুং পুদুচেরীগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী ভি. নারায়নসামিগা লোইননা ৱারী শাখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, " নাদুগী সি.এম. শ্রী @EPSTamilNadu অমসুং পুদুচেরীগী সি.এম. শ্রী @VNarayanasamiগা লোইননা সাইক্লোন নিবারনা ওইহল্লিবা ফীভমগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে। কেন্দ্রদগী অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীগনি হায়না থাজবা পীখি। শোকহল্লবা মফমশিংদা লৈরিবা মীওইশিং শাফনবা অমসুং অশোই অঙাম য়াওদনবা ঐহাক্না থৌনিরি।"

Prime Minister's Office
PM speaks to TN CM and Puducherry CM regarding the situation in the wake of Cyclone Nivar
24 NOV 2020 11:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has spoken to Tamil Nadu Chief Minister Shri Edappadi K. Palaniswami and Puducherry Chief Minister Shri V Narayanasami regarding the situation in the wake of Cyclone Nivar.
In a tweet, the Prime Minister said, "Spoke to Tamil Nadu CM Shri @EPSTamilNadu and Puducherry CM Shri @VNarayanasami regarding the situation in the wake of Cyclone Nivar. Assured all possible support from the Centre. I pray for the safety and well-being of those living in the affected areas."