প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বরোদরাগী এক্সিদেন্তদা লৈখিদবশিংগী অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
18 NOV 2020 10:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বদোদরাদা থোকখিবা এক্সিদেন্তদা লৈখিদবশিং য়াওবা অসিদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি “বদোদরাদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অসিদা নুংঙাইতবা পোকই। ঐহাক্না ইমুং-মনুংগী মীওইশিং অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপা য়াওরিবশিং অসি অথুবদা ফগৎলকনবা থৌনিজরি। লৈঙাক্না এক্সিদেন্ত থোকফমদা অঙম্বা মতেং পুম্নমক পাংলি।”

Prime Minister's Office
PM condoles deaths in Vadodara accident
18 NOV 2020 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi, has expressed deep sadness over the deaths in an accident at Vadodara.
In a tweet Shri Modi said “Saddened by the accident in Vadodara. My thoughts are with those who lost their loved ones. Praying that the injured recover soon. The administration is providing all possible assistance at the site of the accident.”