Prime Minister's Office
India-Luxembourg Virtual Summit
17 NOV 2020 8:06PM by PIB Delhi
A Virtual Summit will be held between Prime Minister Shri Narendra Modi and Prime Minister of Luxembourg H.E. Mr Xavier Bettel on 19 November 2020.
This will be the first stand-alone Summit meeting between India and Luxembourg in the past two decades. The leaders will discuss the entire spectrum of bilateral relationship, including strengthening of India-Luxembourg cooperation in the post-COVID world. They will also exchange views on international and global issues of mutual interest.
India and Luxembourg have continued to maintain high level exchanges in the recent past. The two Prime Ministers have met previously on three occasions.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়া-লকসে‌ম্বর্গ ভর্চ্যুএল সম্মিৎ
17 NOV 2020 8:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং লকসেম্বর্গকী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. মিস্তর জেবিয়র বেত্তেলগী মরক্তা নবেম্বের ১৯, ২০২০দা ভর্চ্যুএল সম্মিৎ অমা পাঙথোক্কনি।
মসি হৌখিবা দিকেদ অনি অসিদা ভারত অমসুং লকসেম্বর্গকী মরক্তা পাঙথোকপা অহানবা স্তেন্দ-এলোন সম্মিৎ ওইরগনি। লুচিংবশিংনা কোবিদ মতুংগী মালেমদা ভারত-লকসেম্বর্গকী খুৎশম্ননা থবক তৌমিন্নবগী মপাঙ্গল কনখৎহনবা য়াওনা বাইলেতরেলগী ওইবা মরীগী হিরম পুম্নক্তা খন্নগনি। মখোয়না নাকল অনিমক্কী ওইবা ইন্তরনেস্নেল অমসুং গ্লোবেলগী সমস্যাশিংগী মতাংদা ৱাখল্লোনসু ফোঙদোক্নগনি।
ভারত অমসুং লকসেম্বর্গকী হৌখিবা মতম খরা অসিদা অৱাংবা থাক্তা পাউ ফাওন্দুনা লাকখি। মমাংদা প্রধান মন্ত্রী অনিনা থৌরম অহুমদা উন্নখ্রে।