লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
জস্তিশ সঞ্জয় কুমার মেধী, নানী তেগিয়া অমসুং মনিশ চৌধরীবু গুৱাহাতী হাই কোর্তকী জজ ওইনা হাপখ্রে
06 NOV 2020 1:29PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন কন্সতিত্যুসনগী আর্তিকল ২১৭গী ক্লোজ(l)দা পীবা শক্তি শিজিন্নদুনা রাস্ত্রপতিনা গুৱাহাতী হাই কোর্তকী এদিস্নেল জজ জস্তিশ সঞ্জয় কুমার মেধী, জস্তিশ নানী তেগিয়া অমসুং জস্তিশ মনিশ চৌধরীবু মখোয়-মখোয়গী ওফিসতা ফম শিন্নবা নুমিৎ অদুদগী থৌ পুবা হৌহনখিবগা লোয়ননা গুৱাহাতী হাই কোর্তকী জজ ওইনা খনখ্রে। হিরম অসিগী মরি লৈননা লো অমসুং জস্তিশ মন্ত্রালয়গী জস্তিশ বিভাগনা নবেম্বর 5, 2020দা নম্বর K-13018/02/2020-US.11 অমসুং নম্বর K. 13018/03/2020-US.IIগী নোতিশশিং থোকখ্রে।

Ministry of Law and Justice
Justices Sanjay Kumar Medhi, Nani Tagia and Manish Choudhury appointed as Judges of the Gauhati High Court
06 NOV 2020 1:29PM by PIB Delhi
The President in exercise of the power conferred by clause (l) of Article 217 of the Constitution of India, has appointed Justice Sanjay Kumar Medhi , Justice Nani Tagia, and Justice Manish Choudhury, the additional Judges of the Gauhati High Court, as Judges of the Gauhati High Court with effect from the date they assume charge of their respective offices. Notifications No.K-13018/02/2020-US.11 and No.K. 13018/03/2020-US.II dated 05th November, 2020, have been issued in this regard by Department of Justice, Ministry of Law & Justice.