Ministry of Coal
Day 2 of Commercial Coal Mine Auction – Euphoria Continues
03 NOV 2020 5:53PM by PIB Delhi
• 4 coal mines (3 in Madhya Pradesh and 1 in Jharkhand) were put up for auction on Day 2 of Commercial Coal Mine Auction.
• The total geological reserves of the mines put up for auction are ~1085 MT with a cumulative PRC of ~9 MTPA.
• The e-auction witnessed strong competition amongst the bidders with all mines attracting good premiums over the reserve price.
The results for Day 2 are as under:
S. No.
Name of the Mine
State
PRC (mtpa)
Geological Reserves (MT)
Preferred Bidder
Floor Price (%)
Final Offer (%)
Annual Revenue Generated based on PRC of mine (Rs. Cr.)
1
Bandha
Madhya Pradesh
5.00
441.50
EMIL MINES AND MINERAL RESOURCES LIMITED/148771
4
21.00
799.82
2
Brahmadiha
Jharkhand
0.15
5.00
THE ANDHRA PRADESH MINERAL DEVELOPMENT CORPORATION LTD/75892
4
41.75
114.81
3
Dhirauli
Madhya Pradesh
3.00
586.39
STRATATECH MINERAL RESOURCES PRIVATE LIMITED/147828
4
12.50
398.27
4
Sahapur West
Madhya Pradesh
0.60
52.68
SARDA ENERGY AND MINERALS
LIMITED/64896
4
26.00
103.83

কোইলা মন্ত্রালয়
কোয়লা মাইনগী কমর্সিয়েল ওক্সনগী ২নি চনবা নুমিৎ - মখা তানা খোইরাংনরি
03 NOV 2020 5:53PM by PIB Imphal
• কোয়লা মাইনশিংগী কমর্সিয়েল ওক্সনগী ২নি চনবা নুমিত্তা কোয়লাগী মাইন ৪ (মধ্য প্রদেশতা ৩ অমসুং ঝারখন্দদা ১) ওক্সন তৌনবা থমখ্রে।
• ওক্সনগীদমক্তা থমখিবা মাইনশিং অসিগী অপুনবা জিওলোজিকেল রিজর্ব অসি – চহিগী ৯ এম.তি.পি.এ.গী পি.আর.সি.গা লোইননা এম.তি. ১০৮৫নি।
• ই-ওক্সন্দা বিদ্দরশিংগী মরক্তা অকনবা লম্বা তৌনখিবা উখি অমসুং মাইন পুম্নমকপু রিজর্বকী মমলদা অফবা প্রেমিয়ম ফংখি।
২নি চনবা নুমিৎকী ফল মখাদা পীরিঃ
সি.নং. মাইনগী মমিং রাজ্য পি.আর.সি. (এম.তি.পি.এ.) জিওলোজিকেল রিজর্ব (এম.তি.) হান্না ফংগদবা বিদ্দর খ্বাইদগী তাবা মমল (%) অরোইবা ওফর (%) মাইনগী পি.আর.সি.গী মতুং ইন্না ফংলকপা চহিগী রিভিন্যু (লুপা করোরদা)
১ বন্ধা মধ্য প্রদেশ ৫.০০ ৪৪১.৫০ ইমিল মাইন্স এন্দ মিনরেল রিসোর্সেস লিমিতেদ /১৪৮৭৭১ ৪ ২১.০০ ৭৯৯.৮২
২ ব্রহ্মদিহা ঝারখন্দ ০.১৫ ৫.০০ দি আন্ধ্র প্রদেশ মিনরেল দিবেলপমেন্ত কোর্পোরেসন লিমিতেদ/৭৫৮৯২ ৪ ৪১.৭৫ ১১৪.৮১
৩ ধিরাউলী মধ্য প্রেদেশ ৩.০০ ৫৮৬.৩৯ স্ত্রেতেতেক মিনরেল রিসোর্সেস প্রাইবেৎ লিমিতেদ/১৪৭৮২৮ ১২.৫০ ৩৯৮.২৭
৪ সাহপুর ৱেস্ত মধ্য প্রেদেশ ০.৬০ ৫২.৬৮ সরদা ইনর্জী এন্দ মিনরেল লিমিতেদ/৬৪৮৯৬ ৪ ২৬.০০ ১০৩.৮৩