উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
উপ্প রাস্ত্রপতিনা মিলাদ-উন-নবিনা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
29 OCT 2020 2:21PM by PIB Imphal
ভারতকী উপ্প রাস্ত্রপতি, শ্রী এম. ভেঙ্কৈয় নাইদুনা লৈবাক মীয়ামদা মিলাদ-উন-নবিনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না মিলাদ-উন-নবি হরাউ তয়াম্বা ফোংদোকপদা কোবিদ-১৯গী হকশেল অমসুং হাইজিন প্রোতোকোল ঙাকপীনবা পুক্নিং চিংশিনখি।
মখাগী অসি পাউজেল অদুগী অপুনবা ৱারোলনিঃ-
"ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী মীয়ামদা প্রোফেৎ মহমদকী মপোক নুমিৎ ওইনা পাঙথোখোক্লিবা মিলাদ-উন-নবিগী শেংলবা থৌরম অসিদা ঐহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
অশেংবা মপু প্রোফেৎনা নুংশিবা অমসুং ইচিল ইনাও ওইবগী অশেংবা লম্বী মীওইবা খুন্নাইদা তাকপীরম্মি। মিলাদ-উন-নবি হায়বসি ইমুং মনুং অমসুং মরুপ মপাংশিংনা পুনশিন্দুনা অমসুং খুইরুম্মিন্নবগী থৌরম অমনি। অদুবু চহী অসিদি, কোবিদ-১৯ লাইচৎনা মরম ওইদুনা ঐহাক্কী নুংশিরবা ইরৈচাশিংদা মিলাদ-উন-নবিবু ইংনা চীক্না, কোবিদ-১৯গী হকশেল অমসুং হাইজিন প্রোতোকোলশিং ইনবীদুনা পাঙথোকপীনবা পুক্নিং চিংশিনজরি।
মহাক্কী লোইনাইদ্রবা পাউজেলনা মখা তানা ঐখোয়বু শান্তি অমসুং নুংশি চান্ননা লৈমিন্নবা খুন্নাই অমা শাগৎপদা লমজিংবীরসনু।"

Vice President's Secretariat
Vice President greets people on the eve of Milad-un-Nabi
29 OCT 2020 2:21PM by PIB Delhi
The Vice President of India, Shri M. Venkaiah Naidu has greeted the nation on the eve of Milad-un-Nabi. He appealed to follow COVID-19 health and hygiene protocols while celebrating Milad-un-Nabi.
Following is the full text of the message-
“I convey my warm greetings and best wishes to the people of our country on the auspicious occasion of Milad-un-Nabi – celebrated as the Birthday of Prophet Mohammad.
The Holy Prophet showed humanity the righteous path of compassion and universal brotherhood. Milad-un-Nabi is an occasion for family and friends to come together and pray. But this year, due to COVID-19 pandemic, I urge my fellow citizens to celebrate Milad-un-Nabi in a modest way, by strictly adhering to COVID-19 health and hygiene protocols.
May His eternal message continue to guide us in building a peaceful and harmonious society.”