Ministry of Defence
Indian Army Apprehends a Chinese Soldier in Demchok Sector of Eastern Ladakh
19 OCT 2020 3:23PM by PIB Delhi
A PLA soldier identified as Corporal Wang Ya Long was apprehended in the Demchok sector of Eastern Ladakh on 19 October 2020 after he had strayed across the LAC.
The PLA soldier has been provided medical assistance including oxygen, food and warm clothes to protect him from the vagaries of extreme altitude and harsh climatic conditions.
A request has also been received from the PLA about the whereabouts of the missing soldier.
As per established protocols, he will be returned back to Chinese officials at the Chushul – Moldo meeting point after completion of formalities.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
নোংপোক থংবা লাদাখকী দেমচোক সেক্তরদা ভারত লান্মীনা চাইনাগী লান্মী অমা ফারে
19 OCT 2020 3:23PM by PIB Imphal
মহাক্না এল.এ.সি লানশিল্লক্লবা মতুংদা ২০২০গী ওক্তোবর ১৯দা নোংপোক থংবা লাদাখকী দেমচোক সেক্তরদা কোর্পোরেল ৱাং য়া লোং হায়না খঙনবা পি.এল.এগী লান্মী অমা ফারে।
অৱাংবা মফম ওইবগী খুদোংচাদবশিং অমসুং কাহেন্না ইংবা ফিবমশিংদগী মহাক ঙাকথোক্নবা পি.এল.এগী লান্মী অদুদা ওক্সিজেন, চানবা অমসুং অরুম্বা ফি-রোল য়াওনা মেদিকেলগী তেংবাংশিং পীখ্রে।
মাঙখ্রবা লান্মী অদুগী লৈফম খঙহল্লক্নবগী মতাংদা পি.এল.এনা হায়জরকখ্রে।
পাংথোকপা থোকপা থবকশিং পাংথোক্লবা মতুংদা চৎন-পথাপশিংগী মতুংইন্না, মহাক চুসুল-মোলদো মিতিং পোইন্তদা চাইনাগী ওফিসিএলশিংদা শীন্নখ্রগনি।