Prime Minister's Office
PM pays tributes to Dr APJ Abdul Kalam, on his Jayanti
15 OCT 2020 11:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi, paid tributes to Dr APJ Abdul Kalam, the former President of India, on his Jayanti today.
Prime Minister said, "Tributes to Dr. Kalam on his Jayanti. India can never forget his indelible contribution towards national development, be it as a scientist and as the President of India. His life journey gives strength to millions. "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দোক্তর এ.পি.জে. অব্দুল কলামগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওনদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
15 OCT 2020 11:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী হান্নগী রাস্ত্রপতি দোক্তর এ.পি.জে. অব্দুল কলামগী মফমদা ঙসি মহাক্কী মপোক কুমওন থৌরমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
“দোক্তর কলামগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওনসিদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍। সাইন্তিস্ত অমা ওইনা নৎত্রগা ভারতকী রাস্ত্রপতি অমা ওইনা ওইরবসু লৈবাক চাওখৎপগী মায়কৈদা মহাক্না লৌরমবা মুৎনাইররোইদবা থৌদাং ভারতনা কৈদৌনুংদসু কাউবা ঙম্লরোই‍। মহাক্কী পুন্সি খোঙচৎনা মীওই লাখ কয়াগী থৌনা হাপ্লি,” হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি‍।