ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ପୂର୍ବତନ କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ମେଜର ଯଶୱନ୍ତ ସିଂହ (ଅବସରପ୍ରାପ୍ତ)ଙ୍କ ଦେହାନ୍ତ
27 SEP 2020 9:49AM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତର ପୂର୍ବତନ କ୍ୟାବିନେଟ ମନ୍ତ୍ରୀ ମେଜର ଯଶୱନ୍ତ ସିଂହ (ଅବସରପ୍ରାପ୍ତ)ଙ୍କର ସେପ୍ଟେମ୍ବର 27 ତାରିଖ ସକାଳ 6ଟା 55 ମିନିଟରେ ଦେହାନ୍ତ ହୋଇ ଯାଇଥିବା ନୂଆଦିଲ୍ଲୀସ୍ଥିତ ଆର୍ମି ହସପିଟାଲ (ରିସର୍ଚ୍ଚ ଆଣ୍ଡ ରେଫରାଲ) ପକ୍ଷରୁ ଦୁଃଖର ସହ ଘୋଷଣା କରାଯାଇଛି । ତାଙ୍କ ଶରୀରର ଅନେକ ଅଙ୍ଗ ଅଚଳ ହୋଇ ଯାଇଥିବାରୁ ଏବଂ ମୁଣ୍ଡରେ ଆଘାତଜନିତ ଅସୁସ୍ଥତା ଥିବାରୁ 2020 ଜୁନ୍ 25 ତାରିଖରେ ତାଙ୍କୁ ଆର୍ମି ହସପିଟାଲରେ ଭର୍ତ୍ତି କରାଯାଇଥିଲା । ଡାକ୍ତରଙ୍କ ଶତ ଚେଷ୍ଟା ସତ୍ତ୍ୱେ ସେପ୍ଟେମ୍ବର 27 ତାରିଖ ସକାଳ 6ଟା 55 ମିନିଟରେ ତାଙ୍କର ପରଲୋକ ହୋଇଯାଇଛି ।
ତାଙ୍କର କୋଭିଡ ପରୀକ୍ଷା ରିପୋର୍ଟ ନେଗେଟିଭ୍ ଥିଲା ।

Ministry of Defence
Former Union Minister Major Jaswant Singh (Retd) Left for Heavenly Abode
27 SEP 2020 9:49AM by PIB Delhi
The Army Hospital (Research and Referral) based in New Delhi with profound grief announced the sad demise of Major Jaswant Singh (Retd), former Cabinet Minister of Government of India at 0655 hours on 27 September 2020. He was admitted on 25 Jun 2020 in Army Hospital (R&R) and being treated for Sepsis with Multiorgan Dysfunction Syndrome and effects of Severe Head Injury old (Optd) had a Cardiac arrest this morning.
Despite the best efforts of the attending team of specialists to resuscitate him, he could not be revived and passed away at 0655 hours on 27 Sep 2020.
His COVID status is negative.