প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়
প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী মেজৰ যশোৱন্ত সিঙৰ (অৱসৰপ্ৰাপ্ত) পৰলোকপ্ৰাপ্তি
27 SEP 2020 9:49AM by PIB Guwahati
ভাৰত চৰকাৰৰ প্ৰাক্তন কেবিনেট মন্ত্ৰী মেজৰ যশোৱন্ত সিঙৰ (অৱসৰপ্ৰাপ্ত) ২৭ ছেপ্টেম্বৰ, ২০২০ৰ পুৱা ৬.৫৫বজাত বিয়োগ হোৱা বুলি নতুন দিল্লীস্থিত সেনা হাস্পতালে (গৱেষণা আৰু ৰেফাৰেল) ঘোষণা কৰিছে৷
তেওঁক ২৫ আগষ্ট, ২০২০ত সেনা হাস্পতাল (গৱেষণা আৰু ৰেফাৰেল)ত ভৰ্তি কৰা হৈছিল আৰু তেওঁৰ কেইবাটাও অংগই কাম নকৰাৰ লগতে ছেপছিচ আৰু মগজুৰো গম্ভীৰ আঘাতৰ চিকিৎসা কৰি থকা হৈছিল৷ ইফালে, আজি পুৱা তেওঁৰ হৃদক্ৰিয়া বন্ধ হৈ পৰে৷
বিশেষজ্ঞ চিকিৎসকসকলে তেওঁক পুনৰ্জীৱিত কৰাৰ বাবে পাৰ্যমানে চেষ্টা কৰিও তেওঁৰ জীৱন ৰক্ষা কৰিব নোৱাৰিলে আৰু ২৭ ছেপ্টেম্বৰৰ পুৱা ৬.৫৫ বজাত মৃত্যুক আকোঁৱালি লয়৷
তেওঁৰ ক’ভিড স্থিতি নিগেটিভ৷

Ministry of Defence
Former Union Minister Major Jaswant Singh (Retd) Left for Heavenly Abode
27 SEP 2020 9:49AM by PIB Delhi
The Army Hospital (Research and Referral) based in New Delhi with profound grief announced the sad demise of Major Jaswant Singh (Retd), former Cabinet Minister of Government of India at 0655 hours on 27 September 2020. He was admitted on 25 Jun 2020 in Army Hospital (R&R) and being treated for Sepsis with Multiorgan Dysfunction Syndrome and effects of Severe Head Injury old (Optd) had a Cardiac arrest this morning.
Despite the best efforts of the attending team of specialists to resuscitate him, he could not be revived and passed away at 0655 hours on 27 Sep 2020.
His COVID status is negative.