Ministry of Defence
Former Union Minister Major Jaswant Singh (Retd) Left for Heavenly Abode
27 SEP 2020 9:49AM by PIB Delhi
The Army Hospital (Research and Referral) based in New Delhi with profound grief announced the sad demise of Major Jaswant Singh (Retd), former Cabinet Minister of Government of India at 0655 hours on 27 September 2020. He was admitted on 25 Jun 2020 in Army Hospital (R&R) and being treated for Sepsis with Multiorgan Dysfunction Syndrome and effects of Severe Head Injury old (Optd) had a Cardiac arrest this morning.
Despite the best efforts of the attending team of specialists to resuscitate him, he could not be revived and passed away at 0655 hours on 27 Sep 2020.
His COVID status is negative.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
হান্নগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী মেজর জস্বন্ত সিংহ (রিতায়র্দ) নোঙ্গাখ্রে
27 SEP 2020 9:49AM by PIB Imphal
নই-দিল্লীদা লৈবা আর্মী হোস্পিতাল (রিসর্চ অমসুং রিফরেল)না অৱাবা ৱাখল্লোনগা লোয়ননা মমাংদা ভারত সরকারগী কেবিনেৎ মন্ত্রী ওইবীরম্বা মেজর জস্বন্ত সিংহ (রিতায়র্দ)না ঙসি, সেপ্তেম্বর ২৭, ২০২০গী পুং ০৬৫৫দা লৈখিদবগী ৱাফম লাওথোকখ্রে। মহাক জুন ২৫, ২০২০দা হোস্পিতাল অসিদা পুখৎলকখিবনি অমসুং মল্তিওর্গান দিস্ফঙ্কসন সীন্দ্রোমগা লোয়নবা সেপ্সিস অমসুং শাথিবা মওংদা কোক্তা শোকপা অরিবা (ও.পি.তি.দি.)গী ওইনা লায়েংদুনা লাকখিবনি অমসুং ঙসি অয়ুক্তা কার্দিএক এরেস্ত তৌখিবনি।
মহাকপু অমুক ফগৎহন্নবা মহাকপু শেন্নরিবা হৈরবা দাক্তরশিংনা হোৎনরবসু ঙমদবদগী সেপ্তেম্বর ২৭, ২০২০গী অয়ুক্কী পুং ০৬৫৫দা লৈখিদবনি।
মহাক্কী কোবিদকী ফিভমদি নেগেতিবনি।