প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী এস.পি. বলাসুব্রমনিয়ম্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
25 SEP 2020 3:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী এস.পি. বলাসুব্রমনিয়ম্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়, "শ্রী এস.পি. বলাসুব্রমনিয়ম্না লৈখিদবা অসি লাইবক থিবা থৌদোক অমা ওইবগা লোইননা ঐখোয়গী নাৎকী অরক্তা অচৌবা অহোবা অমনি। ভারত শিনবা থুংনা খঙনরম্বা, মহাক্কী নুংশিরবা খোঞ্জেল অমসুং ঈশৈনা চহি কয়া অতাবশিংগী পুক্নীং শুমহৎখি। অসিগুম্বা অৱাবা মিৎকুপ অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওঁ শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri S.P. Balasubrahmanyam
25 SEP 2020 3:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Shri S.P. Balasubrahmanyam.
The Prime Minister said, “With the unfortunate demise of Shri SP Balasubrahmanyam, our cultural world is a lot poorer. A household name across India, his melodious voice and music enthralled audiences for decades. In this hour of grief, my thoughts are with his family and admirers. Om Shanti.”