ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন আর্মীগী কম্মেন্সস প্রোসীদিংশিংদা নুপী ওফিসারশিংদা অশাংবা মতমদা থবক তৌবা য়াবগী অয়াবা পীবগী সেলেক্সন বোর্দ শেমখ্রে
19 SEP 2020 11:04AM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন আর্মীদা নুপী ওফিসারশিংবু মতম কুইনা থবক তৌবা (পর্মানেন্ত কম্মিসন – পি.সি.) য়ানবা খনবগী অখন্নবা নম্বর ৫গী সেলেক্সন বোর্দ শেম্বগী থবকশিং সেপ্তেম্বর ১৪, ২০২০দগী আর্মী ঐচ.ক্যু.দা হৌখ্রে। বোর্দ অসি সেনিয়র জেনেরেল ওফিসার অমনা লুচিংই অমসুং মসিদা ব্রিগেদিয়রগী রেঙ্কতা লৈবা নুপী ওফিসার অমা য়াওই। মসিগী থৌওংশিং অসিবু মনুং ফাওনা উবা থৌওং অমা ওইহন্নবগীদমক্তা মসিদা নুপী ওফিসারশিংনা য়েংবা য়াবগী অয়াবা পীরি।
খনবগী থৌওংশিংদা মাই-পাকপা নুপী ওফিসারশিংদা মতিক চাবা মেদিকেলগী কাঙলুপকী মনুংদা অয়াবগী মতুং ইন্না মতম শাংনা থবক তৌবগী অয়াবা পীগনি।

Ministry of Defence
Selection Board for Grant of Permanent Commission to Women Officers in Indian Army Commences Proceedings
19 SEP 2020 11:04AM by PIB Delhi
The Special No 5 Selection Board constituted to screen Women Officers for grant of Permanent Commission (PC) in Indian Army has commenced it’s proceedings at Army HQ on 14 September 2020. The board is headed by a Senior General Officer and includes a woman officer of the rank of Brigadier. Women officers have been permitted to witness the proceedings as observers in order to add transparency to the process.
Women Officers who qualify in the screening process will be granted Permanent Commission subject to being in minimum acceptable medical category.