ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইস্তর্ন এয়র কমান্দগী ফ্রন্তলাইন এয়র বেজশিংদা চীফ ওফ এয়র স্তাফনা চৎখ্রে
03 SEP 2020 4:33PM by PIB Imphal
২০২০গী সেপ্তম্বর ২দা এয়র চীফ মার্সেল আর.কে.এস বদৌরিয়ানা ইস্তর্ন এয়র কমান্দগী ফ্রন্তলাইন এয়র বেজশিংদা চৎখ্রে।
ইস্তর্ন ইয়র কমান্দগী ফ্রন্তলাইন এয়র বেজশিংদা থুংলবদা মরী লৈনবা এয়র ওফিসারশিংনা তরাম্না ওকখি অমসুং মখোয়গী কমান্দ মখাদা লৈরিবা কম্বেত য়ুনিতশিংনা শেম-শারিবা অমসুং ওপরেসনগী থৌরাং তৌরিবশিং অদু খঙহনখি। মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা হায়রিবা য়ুনিতশিং অসিদা মথৌ পাংথোক্লিবা নোংথক্কী লান্মীশিংগা চীফ ওফ এয়র স্তাফকা ৱারি শানখি। মখোয়দা শীন্নবা থৌদাংশিং ফজনা পাংথোক্নবা লান্মীশিংনা হোৎনরিবশিং মহাক্না থাগৎখি অমসুং মখা তানা পুক্নিং চঙনা মখোয়গী মথৌ পাংথোক্নবা মখোয়দা তকশিনখি।

Ministry of Defence
Visit of Chief of the Air Staff (CAS) to Frontline Air bases in Eastern Air Command
03 SEP 2020 4:33PM by PIB Delhi
Air Chief Marshal RKS Bhadauria, Chief of the Air Staff (CAS) visited frontline air bases in Eastern Air Command (EAC) on 02 Sep 20.
On arrival at the bases in Eastern Air Command the CAS was received by respective Air Officers Commanding who apprised him of the readiness state and operational preparedness of the combat units under their command. The CAS also met and interacted with air warriors serving in these units during the course of his visit. He lauded the focussed efforts by the station personnel towards maintaining proficiency in all roles envisaged and urged them to continue performing their duty with due diligence.