য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
ভারতকী হান্নগী রাস্ত্রপতি, ভারত রত্ন শ্রী প্রনাব মুখর্জি লৈখিদবদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
“প্রনাব দা কৎথোকপগা লোয়ন্না লৈবাক অসিগী সেবা তৌখিবা হৈশিংলবা লুচিংবা অমনি; মহাক্কী তোপ-তোপ্পা শীনফম অসি লৈবাক পুম্নমক্কী চাউথোকচনফম অমনি”
মহাক্না ঐখোয়গী ইমা লৈবাক্কীদমক পাংথোক্লম্বা থবকশিং অদুনা মতম পুম্নমক্তা প্রনাব দাগী পুন্সি নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক লৈখিদবা অসি ভারতকী রাজনিতিগী লমদা অচৌবা অৱাৎপা অমা ওইহৌরে”
31 AUG 2020 7:34PM by PIB Imphal
ভারতকী হান্নগী রাস্ত্রপতি, ভারত রত্ন শ্রী প্রনাব মুখর্জি লৈখিদবদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। তুইত অমদা, অমিত সাহনা হায়খি, “ভারতকী হান্নগী রাস্ত্রপতি, ভারত রত্ন শ্রী প্রনাব মুখর্জি জি লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফাওই”।
য়ুনিয়ন মিনিস্তরনা হায়খি, “মহাক কৎথোকপগা লোয়ন্না লৈবাক অসিগী সেবা তৌখিবা হৈশিংলবা লুচিংবা অমনি। প্রনাব দাগী তোপ-তোপ্পা শীনফম অসি লৈবাক পুম্নমক্কী চাউথোকচনফম অমনি”।
শ্রী অমিত সাহনা হায়খি, “মহাক্না ঐখোয়গী ইমা লৈবাক্কীদমক পাংথোক্লম্বা থবকশিং অদুনা মতম পুম্নমক্তা প্রনাব দাগী পুন্সি নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক লৈখিদবা অসি ভারতকী রাজনিতিগী লমদা অচৌবা অৱাৎপা অমা ওইহৌরে। মেনখৎপা ঙম্লরোইদবা মাঙজবা অসিগীদমক মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং তুংইন্নবশিংগী অৱাবদা ঐনা থম্মোয় শেংনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি শান্তি শান্তি”।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister, Shri Amit Shah mourns the passing away of former President of India, Bharat Ratna Shri Pranab Mukherjee
“Pranab Da was a vastly experienced leader who served the nation with utmost devotion; his distinguished career is a matter of great pride for the entire country”
“Pranab Da's life will always be cherished for his impeccable service and indelible contribution to our motherland. His demise has left a huge void in Indian polity.
31 AUG 2020 7:34PM by PIB Delhi
Union Home Minister, Shri Amit Shah has mourned the passing away of former President of India, Bharat Ratna Shri Pranab Mukherjee. In a tweet, Shri Amit Shah said, “Deeply anguished on the passing away of former President of India, Bharat Ratna Shri Pranab Mukherjee ji.”
The Union Home Minister said, “He was a vastly experienced leader who served the nation with utmost devotion. Pranab da’s distinguished career is a matter of great pride for the entire country.”
Shri Amit Shah said, “Pranab Da's life will always be cherished for his impeccable service and indelible contribution to our motherland. His demise has left a huge void in Indian polity. My sincerest condolences are with his family and followers on this irreparable loss. Om Shanti Shanti Shanti.”