প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এফআইডিই অনলাইন দবা অলিম্পিয়াডত জয়লাভৰ বাবে দবা খেলুৱৈসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন জ্ঞাপন
30 AUG 2020 9:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এফআইডিই অনলাইন দবা অলিম্পিয়াডত জয়লাভৰ বাবে দবা খেলুৱৈসকলক অভিনন্দন জনাইছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, “এফআইডিই অনলাইন দবা অলিম্পিয়াডত জয়লাভ কৰাৰ বাবে আমাৰ দবা খেলুৱৈসকললৈ অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁলোকৰ কঠোৰ শ্ৰম আৰু আত্মোৎসৰ্গা প্ৰশংসনীয়। তেওঁলোকৰ এই সফলতাই আন দবা খেলুৱৈসকলক নিশ্চিতভাৱে প্ৰেৰণা যোগাব। মই একেদৰে ৰাছিয়াৰ দলটোকো অভিনন্দন জনাইছো।”

Prime Minister's Office
PM congratulates chess players for winning the FIDE Online Chess Olympiad
30 AUG 2020 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated chess players for winning the FIDE Online Chess Olympiad.
In a tweet, the Prime Minister said, “Congratulations to our chess players for winning the FIDE Online Chess Olympiad. Their hard work and dedication are admirable. Their success will surely motivate other chess players. I would like to congratulate the Russian team as well.”