ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏଫଆଇଡିଇ ଅନଲାଇନ୍ ଚେସ୍ ଅଲିମ୍ପିଆଡ୍ ବିଜୟୀ ଚେସ ଖେଳାଳୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
30 AUG 2020 9:30PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଚେସ ଖେଳାଳିଙ୍କୁ ଏଫଆଇଡିଇ ଅନଲାଇନ୍ ଚେସ ଅଲିମ୍ପିଆଡ଼ ଜିତିବା ନେଇ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ କହିଛନ୍ତି, “ଆମ ଚେସ ଖେଳାଳିଙ୍କୁ ଏଫଆଇଡିଇ ଅନଲାଇନ ଚେସ ଅଲିମ୍ପିଆଡ଼ ଜିତିବା ନେଇ ଅଭିନନ୍ଦନ । ସେମାନଙ୍କର କଠିନ ପରିଶ୍ରମ ଏବଂ ନିଷ୍ଠା ପ୍ରଶଂସନୀୟ । ସେମାନଙ୍କର ସଫଳତା ନିଶ୍ଚିତ ଭାବରେ ଅନ୍ୟ ଚେସ ଖେଳାଳୀଙ୍କୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିବ । ମୁଁ ରୁଷିଆ ଦଳକୁ ମଧ୍ୟ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି” ।

Prime Minister's Office
PM congratulates chess players for winning the FIDE Online Chess Olympiad
30 AUG 2020 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated chess players for winning the FIDE Online Chess Olympiad.
In a tweet, the Prime Minister said, “Congratulations to our chess players for winning the FIDE Online Chess Olympiad. Their hard work and dedication are admirable. Their success will surely motivate other chess players. I would like to congratulate the Russian team as well.”