রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা ওনমগী মাংওইননা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
30 AUG 2020 6:40PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রী রাম নাথ কোভিন্দনা ওনমগী মাংওইননা পীবা মহাক্কী পাউজেলদা হায়খিঃ-
"ওনমগী য়াইফরবা থৌরম অসিদা, ঐহাক্না ঐহাক্কী ইরৈচা খুদিংমক, মরুওইনা কেরলাগী ইচিল ইনাও, ইচে ইচলশিংগী মফমদা হরাউ তয়াম্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
ওনম কুমহৈ অসি ইপা ইপুনা ইনাক খুল্লবা নাৎ কয়া থম্বীরম্মি হায়বগী ময়াক লারবা খুদম অমনি। হায়রিবসি অনৌবা মহৈ-মরোংনা লাকপদা মালেম ইমাগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎচবনি।
কোবিদ-১৯ লাইচৎকী মনুং অসিদা, হরাউ কুমহৈ অসিবু পাঙথোকপদা ঐখোয়না খুন্নাই অসিগী শোত্থরবা কাংলুপকী ইচীল ইনাওশিংবু ঙাকপী শেনবীগদবনি অমসুং ঐখোয়গী ইমুং মনুং অমসুং খুন্নাই অসিবু অপুনবা ওইনা ঙাকশেনগদবনি।
কুমহৈ অসিনা লৈবাক অসিদা অমগা-অমগা মতেং পাংনবা অমসুং ইচীল ইনাও ওইবগী মরী অদু মপাঙ্গল কনখৎহনবা ওইরসনু অমসুং মসিনা মহৌশা লাইরেম্বীগা লোইননা হিংমিন্নবদা নুংঙাই য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি।
রাস্ত্রপতিগী পাউজেল অসি হিন্দিদা পানবগীদমক মফম অসিদা নম্বীয়ু

President's Secretariat
President of India’s Greetings on the eve of Onam
30 AUG 2020 6:40PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind in his message on the eve of Onam has said :-
“On the auspicious occasion of Onam, I extend my heartiest congratulations to all my fellow citizens especially to brothers and sisters of Kerala.
The festival of Onam is a symbol of our rich cultural heritage. It is also an expression of our gratitude to Mother Nature at the arrival of new crop.
In the times of Covid-19 pandemic, while celebrating festivals, we must take care of people from the weaker sections of the society and take adequate measures to protect and safeguard our families and society at large.
May this festival strengthen the sense of cooperation and brotherhood in our country and pave the way for prosperity while living in harmony with Mother Nature”.
Click here to see President's Message in Hindi