প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় ক্ৰীড়া আৰু দুঃসাহসিক বঁটা, ২০২০ প্ৰাপকসকললৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
29 AUG 2020 6:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাষ্ট্ৰীয় ক্ৰীড়া আৰু দুঃসাহসিক বঁটা, ২০২০ ৰ বঁটাপ্ৰাপকসকলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ৰাষ্ট্ৰীয় ক্ৰীড়া আৰু দুঃসাহসিক বঁটা, ২০২০ প্ৰাপক প্ৰতিভাৱান খেলুৱৈসকললৈ মোৰ তৰফৰ পৰা অভিনন্দন ও শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো! এইসকল ক্ৰীড়াবিদৰ পৰা আমি শিকিবলগীয়া ভালেখিনি আছে। এই সাফল্যসমূহে বহু উদীয়মান ক্ৰীড়াবিদক অনুপ্ৰাণিত কৰে। বঁটা প্ৰাপক ক্ৰীড়াবিদসকললৈ তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যৎ পদক্ষেপসমূহৰ বাবে বহু শুভেচ্ছা জনাইছো।”

Prime Minister's Office
PM congratulates National Sports and Adventure Awards, 2020 winners
29 AUG 2020 6:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated National Sports and Adventure Awards, 2020 winners today.
The Prime Minister said, “Congratulations to all the talented sportspersons who have been conferred the National Sports and Adventure Awards 2020! There is much to learn from these athletes. Their successes inspire many budding sportspersons. Best wishes to the award winners for their future endeavours.”