ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହାତ୍ମା ଅୟଂକାଲୀଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
28 AUG 2020 2:51PM by PIB Bhubaneswar
ମହାତ୍ମା ଅୟଂକାଲୀଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜ୍ଞାପନ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ମହାତ୍ମା ଅୟଂକାଲୀଙ୍କ ଭଳି ମହାପୁରୁଷଙ୍କ ପ୍ରତି ଭାରତ ସର୍ବଦା ଋଣୀ ହୋଇ ରହିବ । ସାମାଜିକ ସଂସ୍କାର ଏବଂ ଦରିଦ୍ରଙ୍କ ସଶକ୍ତିକରଣ ଦିଗରେ ତାଙ୍କର କାର୍ଯ୍ୟ ସବୁବେଳେ ଅନୁପ୍ରାଣିତ କରିବ । ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି।”

Prime Minister's Office
PM remembers Mahatma Ayyankali on his Jayanti
28 AUG 2020 2:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Mahatma Ayyankali on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said, "India remains indebted to greats like Mahatma Ayyankali. His work towards social reform and empowering the downtrodden will always inspire. Remembering him on his Jayanti."