প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী আৰু আফগানিস্তানৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ মাজত টেলিফোনিক বাৰ্তালাপ
03 AUG 2020 5:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী আৰু আফগানিস্তানৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ড০ আশ্ৰফ ঘানিয়ে আজি এক টেলিফোনিক বাৰ্তালাপত মিলিত হয়৷ দুয়োগৰাকী নেতাই ইজনে সিজনক ঈদ-ঊল-আধাৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে৷
ৰাষ্ট্ৰপতি ঘানিয়ে আফগানিস্তানৰ চাহিদা পুৰণত সময়মতে খাদ্য আৰু চিকিসা সামগ্রী যোগান ধৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্রী মোদীক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে৷ এক শান্তিপূর্ণ, সমৃদ্ধ আৰু সামগ্রিক উন্নয়নৰ বাবে আফগানিস্তানৰ লোকসকলৰ নিৰন্তৰ প্ৰচেষ্টাত সকলো ধৰণৰ সহায় অব্যাহত ৰখাৰ ক্ষেত্ৰত প্ৰধানমন্ত্রীয়ে ভাৰতৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ কথা পুনৰ ব্যক্ত কৰে৷ দুয়োগৰাকী নেতাই অঞ্চলটোত সৃষ্টি হোৱা নিৰাপত্তাজনিত পৰিস্থিতিক লৈ মত বিনিময় কৰাৰ লগতে দ্বিপাক্ষিক স্বার্থজড়িত বিষয়সমূহক লৈও আলোচনা কৰে৷

Prime Minister's Office
Telephone conversation between PM and President of the Islamic Republic of Afghanistan
03 AUG 2020 5:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi and President of the Islamic Republic of Afghanistan Dr Ashraf Ghani had a telephonic conversation today. Both leaders exchanged greetings on the joyous festival of Eid – ul – Adha.
President Ghani thanked Prime Minister Modi for timely supply of food and medical assistance to meet Afghan requirement. Prime Minister reiterated India's commitment to the people of Afghanistan in their quest for a peaceful, prosperous and inclusive Afghanistan. The two leaders also exchanged views on the evolving security situation in the region and other areas of mutual bilateral interest.