প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. অমসুং ইস্লামিক রিপব্লিক ওফ অফগানিস্তানগী রাস্ত্রপতিগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
03 AUG 2020 5:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং ইস্লামিক রিপব্লিক ওফ অফগানিস্তানগী রাস্ত্রপতিগা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে। লুচিংবা অনিনা নুংঙাইরবা ইদ-উল-অধাগী য়াইফ পাউজেল পীনখি।
রাস্ত্রপতি ঘানিনা প্রধান মন্ত্রী মোদীবু ভারতনা অফঘানগী তঙাই ফদবা হিদাক-লাংথক অমসুং চানবা পোৎলমশিং মতাং চানা তেংবাংলকপগী থাগৎপা ফোঙদোকখি। প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মীয়ামশিংনা অফগানিস্তানবু চাউথৎপা পুরক্নবা লৈবাক অসিগী লুচিংবশিংগী মায়কৈদা লেংদনা লেপ্পী হায়বা ৱাফম কয়া অমুক্কা হন্না পনখি। লৈবাক অনিগী লুচিংবা অসিনা লমদম অসিদা হৌজিক ওইরক্লিবা ঙাক-শেলগী ফিভম অমসুং লৈবাক অনিসিগী ওইবা অপুনবা অপাম্বশিংগী হীরমদা ৱাফম কয়া খন্নখি।

Prime Minister's Office
Telephone conversation between PM and President of the Islamic Republic of Afghanistan
03 AUG 2020 5:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi and President of the Islamic Republic of Afghanistan Dr Ashraf Ghani had a telephonic conversation today. Both leaders exchanged greetings on the joyous festival of Eid – ul – Adha.
President Ghani thanked Prime Minister Modi for timely supply of food and medical assistance to meet Afghan requirement. Prime Minister reiterated India's commitment to the people of Afghanistan in their quest for a peaceful, prosperous and inclusive Afghanistan. The two leaders also exchanged views on the evolving security situation in the region and other areas of mutual bilateral interest.