প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কিংবদন্তী নাট্যশিল্পী ইব্ৰাহিম আলকাজিৰ বিয়োগৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
04 AUG 2020 6:12PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কিংবদন্তী নাট্যশিল্পী ইব্ৰাহিম আলকাজিৰ বিয়োগৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “দেশজুৰি থিয়েটাৰক আৰু অধিক জনপ্রিয় তথা মানুহৰ কাষ চপাই নিয়াৰ বাবে শ্রী ইব্রাহিম আলকাজিৰ প্ৰচেষ্টাক সকলোৱে মনত ৰাখিব৷ কলা আৰু সাংস্কৃতিক জগতত তেওঁৰ অৱদান স্মৰনীয় হৈ ৰ’ব৷ তেওঁ বিয়োগত মই মর্মাহত হৈছো৷ তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু আত্মী-স্বজনৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ তেওঁৰ আত্মাৰ শান্তি কামনা কৰিছো৷”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of theatre legend Ebrahim Alkazi
04 AUG 2020 6:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of theatre legend Ebrahim Alkazi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Ebrahim Alkazi will be remembered for his efforts to make theatre more popular and accessible across India. His contributions to the world of art and culture are noteworthy too. Saddened by his demise. My thoughts are with his family and friends. May his soul rest in peace."