Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of theatre legend Ebrahim Alkazi
04 AUG 2020 6:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of theatre legend Ebrahim Alkazi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Ebrahim Alkazi will be remembered for his efforts to make theatre more popular and accessible across India. His contributions to the world of art and culture are noteworthy too. Saddened by his demise. My thoughts are with his family and friends. May his soul rest in peace."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଥିଏଟର କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ଇବ୍ରାହିମ ଅଲକାଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
04 AUG 2020 6:12PM by PIB Bhubaneswar
ଥିଏଟର କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ଇବ୍ରାହିମ ଅଲକାଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, "ସମଗ୍ର ଭାରତରେ ଥିଏଟରକୁ ବହୁ ପ୍ରଚଳିତ ଏବଂ ଅଧିକ ଲୋକପ୍ରିୟ କରାଇବା ଦିଗରେ ତାଙ୍କର ଉଦ୍ୟମ ପାଇଁ ଶ୍ରୀ ଇବ୍ରାହିମ ଅଲକାଜୀ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବେ । କଳା ଓ ସଂସ୍କୃତି ଜଗତରେ ତାଙ୍କର ଅବଦାନ ମଧ୍ୟ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ । ତାଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ମର୍ମାହତ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ଆତ୍ମୀୟମାନଙ୍କୁ ମୋର ସମବେଦନା । ତାଙ୍କ ଆତ୍ମାର ସଦଗତି କାମନା କରୁଛି” ।